Închide meniul

Marius Croitoru, „lecţie de modestie”: „FC U Craiova 1948 e o echipă bună şi e normal să își dorească un antrenor bun!”

Dragoș Vasile Publicat: 23 iunie 2022, 18:50

Marius Croitoru, „lecţie de modestie: „FC U Craiova 1948 e o echipă bună şi e normal să își dorească un antrenor bun!

Marius Croitoru este noul antrenor de la FC U Craiova 1948

Antena Sport

  • Marius Croitoru, „lecţie de modestie” după ce a fost prezentat la FC U Craiova 1948
  • Anunţul făcut de antrenor

Marius Croitoru a oferit o „lecţie de modestie” după ce a fost prezentat la FC U Craiova 1948. În stilul caracteristic, antrenorul a comentat venirea sa în Bănie, unde pregăteşte „revoluţie” totală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a făcut performanţă la FC Botoşani, Croitoru îşi doreşte să ducă FC U Craiova 1948 în play-off.

Marius Croitoru, „lecţie de modestie” după ce a fost prezentat la FC U Craiova 1948

”Sunt cu gânduri bune, cu gânduri de play-off, acum rămâne să reușim. Obiectivul este clar, acela de a merge în play-off. Nu este ceva imposibil. Eu zic că avem lot și avem toate premizele de a merge în primele șase. Vor mai veni și jucători. Negocierile au fost cum sunt negocierile, unul mai pune, unul mai lasă, unul mai vrea ceva, altul vrea altceva.

Reclamă

Sunt negocieri și de asta au durat atât de mult. Important este că am ajuns. S-a pierdut puțin timp, dar încercăm să recuperăm cât putem. Dacă sunt la Craiova, înseamnă că nu am negociat și cu alte echipe. Azi avem antrenament, mâine antrenament, după care plecăm în Austria, unde vom avea două săptămâni de pregătire, plus un amical. Apoi ne întoarcem la meciurile din România.

Deocamdată nu am avut niciun contact cu jucătorii și cu galeria, dar cred că lumea știe ce am făcut de când sunt antrenor și nu cred că aș avea de ce să nu fiu primit bine. Am reușit lucruri bune la FC Botoșani și e normal să reușesc și aici. Nu m-a surprins interesul Craiovei. Craiova este o echipă bună și este normal să își dorească un antrenor bun”, a declarat Marius Croitoru.

Reclamă

FC U Craiova 1948 a anunțat primul transfer al verii

FC U Craiova 1948 a anunțat primul transfer al verii, imediat după prezentarea lui Marius Croitoru. Formația olteană l-a adus pe portarul Ionuț Gurău, în vârstă de 23 de ani, de la Unirea Slobozia.

Echipa patronată de familia Mititelu pregătește o „revoluție” în Bănie odată cu instalarea noului antrenor, Marius Croitoru.

Ionuț Gurău a evoluat ultima oară la Unirea Slobozia, în Liga a 2-a. Portarul de 23 de ani a fost crescut la Academia lui Gică Hagi, iar de-a lungul carierei a mai evoluat la Farul, SCM Gloria Buzău și Daco-Getica.

Reclamă 4 / 0/3

Marius Croitoru, prezentat oficial la FC U Craiova 1948

La începutul lunii, Marius Croitoru dezvăluia, în exclusivitate pentru Antena Sport, că „în mare parte” s-a înțeles cu Adrian Mititelu și mai trebuie doar să semneze contractul.

Antrenorul de 41 de ani a ajuns la o înţelegere şi a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani. Acesta a fost prezentat oficial de Adrian Mititelu Jr.

„Fotbal Club Universitatea 1948 și antrenorul Marius Croitoru au ajuns la un acord pe o perioada contractuală de 2 ani de zile.

Multă baftă, Marius!”, a anunţat FC U Craiova 1948.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova!
Liga 1 • 29 feb., 20:16
Marius Croitoru nu mai semnează cu FCU Craiova! Aceeaşi răsturnare de situaţie ca în toamnă! Motivul e uluitor
Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova
Liga 1 • 28 feb., 20:38
Se confirmă revenirea lui Marius Croitoru la FCU Craiova! Anunţul de ultim moment al oltenilor: „E pastila de care avem nevoie!”
Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022
Liga 1 • 28 feb., 14:08
„Un nepriceput!” Adrian Mititelu a bătut palma cu antrenorul pe care l-a distrus în 2022: „Vorbiți, bă, cu zeul vostru!”
Marius Croitoru a spus motivul pentru care consideră că FCSB e Steaua
Liga 1 • 15 dec., 14:15
Marius Croitoru a spus motivul pentru care consideră că FCSB e Steaua! Declaraţia care încinge spiritele cu clubul Armatei
Lazslo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff
Liga 1 • 28 nov., 11:09
Laszlo Dioszegi s-a prăbuşit emoţional după ce Sepsi a pierdut cu FC U Craiova: „Mi-a fost ruşine! Am arătat jalnic”