Închide meniul

Marius Croitoru, prima reacție despre interesul lui FCSB pentru Andrea Compagno: „Este prea bun!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 august 2022, 0:07

Marius Croitoru, prima reacție despre interesul lui FCSB pentru Andrea Compagno: „Este prea bun!

Marius Croitoru e antrenor la FC U Craiova 1948

Marius Croitoru, într-un meci / Hepta

Marius Croitoru a reacționat după ce FCSB și-a manifestat interesul pentru a-l cumpăra pe Andrea Compagno de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru consideră că Andrea Compagno e „prea bun”, dar nu se pronunța în cazul unui eventual transfer al italianului la FCSB.

Marius Croitoru, prima reacție despre interesul lui FCSB pentru Andrea Compagno

„Compagno deja a atras atenția echipelor din București. E un atacant care marchează. Nu știu cum să-l cataloghez. Cred că este prea bun. Dovedește meci de meci că e un jucător important. (n.r. – îl lăsați să plece la FCSB?) Asta nu este treaba mea, este treaba patronului, eu sunt antrenor și doar atât„, a spus Marius Croitoru, după FC Argeș – FC U Craiova 1948 0-2.

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că i-a făcut o ofertă lui Adrian Mititelu pentru Andrea Compagno, însă s-a lovit de refuzul patronului de la FC U Craiova 1948.

Andrea Compagno a înscris patru goluri în primele cinci meciuri ale Ligii 1 din acest sezon. De altfel, italianul a ajuns la patru partide consecutive cu gol marcat.

Reclamă

500.000 de euro e cota lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.com.

Andrea Compagno: „Nu mă gândesc la FCSB!”

Italianul nici nu vrea să se gândească la o asemenea ipoteză, după debutul promițător de sezon reușit alături de trupa lui Marius Croitoru. Compagno își dorește să ducă FC U Craiova în play-off.

“A fost un meci greu, dar am început foarte bine după greșeala lor. Am marcat imediat. După am suferit puțin. FC Argeș este o echipă care arată bine, e meritul lor, iar în prima repriză cred că au jucat mai bine decât noi. În repriza a doua mi-a plăcut cum am jucat. De duminică începem să ne gândim la meciul următor.

Reclamă 4 / 0/3

FC U este al doilea an în Liga 1 și ușor, ușor ne apropiem de cele mai mari echipe. Anul trecut era o diferență mare între noi și echipele mari. Acum s-a schimbat situația și trebuie să muncim în continuare și să încercăm să intrăm în play-off. Treaba mea e să dau gol și vreau să îmi ajut echipa să ne calificăm în play-off.

Nu mă gândesc la asta (n.r. – la un transfer la FCSB), sunt fericit la FC U. De duminică mă voi gândi la meciul cu Petrolul. Am auzit, dar nu mă interesează. Mă interesează doar echipa mea”, a spus Andrea Compagno, pentru Digisport.

Gigi Becali vrea să-l transfere pe Andrea Compagno la FCSB: „Am dat 500.000 de euro!”

Gigi Becali a anunţat că va mai aduce un atacant pentru a forţa intrarea în grupele Conference League. Andrea Compagno, de la FC U Craiova 1948, a fost primul pe listă.

„Îl avem pe Rusu. Cu Ianis Stoica nu poți să te bați în Europa. El o să se supere dacă aude. Nu marchează gol. Are calități pentru că ”biciuiește” fundașii. Asta îmi place la el. Aleargă foarte mult. Sută la sută luăm un atacant. Aseara am vorbit cu cineva care e prieten cu Mititelu dacă îl dă pe Compagno. A zis că nu, că vrea să intre în play-off. La început nu mi se părea.

Acum a crescut așa de mult. Se bate cu fundașii, îi zăpăceşte.. Are și execuție. Mi l-a propus acum un an pe Compagno. Să dau 300 de mii să îl iau. I-am zis că îi dau 300.000 să mă lase în pace. Acum am sunat eu că dau eu 500.000 de mii. Am dat 400.000 prima dată şi după 500.000 de mii”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Recomandări
  • Marius Croitoru, prima reacție despre interesul lui FCSB pentru Andrea Compagno
  • Ce a spus despre atacantul italian

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează Vezi toate știrile
Citește și