Închide meniul

Marius Croitoru, prima reacţie după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „O victorie normală. Ne îndreptăm acolo unde ne este locul”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 iulie 2022, 19:07

Marius Croitoru, prima reacţie după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1: „O victorie normală. Ne îndreptăm acolo unde ne este locul

Marius Croitoru/ Hepta

Marius Croitoru a avut o reacţie surprinzătoare, după succesul lui FC U Craiova 1948, contra campioanei CFR Cluj, scor 3-1. Antrenorul „oltenilor” a declarat că victoria contra trupei lui Dan Petrescu nu l-a surprins, şi este sigur că echipa sa se va bate pentru un loc în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a învins-o pe CFR Cluj, în a doua etapă de Superliga. Trupa antrenată de Marius Croitoru a reuşit să întoarcă rezultatul, după ce clujenii au decshis scorul prin Ciprian Deac. Benjamin Van Durmen a reuşit o dublă, Andrea Campagno marcând şi el.

Marius Croitoru, deloc surprins după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1

Marius Croitoru s-a declarat mulţumit de modul în care jucătorii săi au abordat partida cu CFR Cluj. Antrenorul a fost suspendat pentru acest meci, însă consideră că rezultatul este pe deplin meritat. Totodată, Croitoru a mărturisit că unul dintre motivele pentru care „oltenii” au reuşit să întoarcă rezultatul este reprezentat de faptul că îşi pregăteşte foarte bine jcuătorii pentru a marca.

„Cred că am controlat de la un capăt la celălalt, așa cum s-a întâmplat și în partida de la Constanța. Am primit gol la prima intrare în careu a echipei adverse, dar am avut forța de a reveni. Pentru mine, este o victorie normală, nu e nimic wow. Știu ce jucători am, este numai meritul lor.

Am arătat că suntem o echipă puternică și ușor, ușor ne îndreptăm acolo unde ne este locul. Astea sunt ideile mele, de a marca goluri. Câteodată nu iese, dar de cele mai multe ori mi-a reușit. Am antrenat golul în fiecare zi, de asta n-am căzut după golul primit.

Reclamă

E o normalitate ca această echipă să devină una dintre forțele din campionat. Niciodată o victorie nu aduce liniște. Și ce dacă este împotriva campioanei? Nu este liniște niciodată la o echipă care își dorește mult. Abia la sfârșitul campionatului poți să spui că ești liniștit”, a declarat Marius Croitoru după meci, conform digisport.ro.

Dan Petrescu a răbufnit după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1

Dan Petrescu a avut o primă reacţie după FC U Craiova 1948 – CFR Cluj 3-1, din etapa secundă a Superligii. Ardelenii au condus, dar au fost apoi dominaţi la toate capitolele de olteni.

Petrescu a răbufnit şi a dat vina pe apărarea sa, care nu a arătat deloc ca în precedentele sezoane, în care era punctul forte al echipei din Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

„Victorie meritată a Craiovei, echipa mai bună a câştigat. A fost echipa mai fresh, mai proaspătă. Nu degeaba am vrut să amânăm acest meci, de căldură. Am avut o ocazie mare la 1-0, şi la 1-1 am avut ocazie. Am intrat rău în repriza a doua, am luat un gol şi era greu să revenim.

Se vedea că erau mai proaspeţi. Nu are rost să ne legăm de mici episoade. E o lecţie pentru viitor. Mă aşteptam mult mai bine de la toţi jucătorii. Singurii care au o scuză sunt Deac şi Camora, care joacă meci de meci. Nu mi-a plăcut de am văzut în apărare, am arătat ca o apărare de Divizia C.

Dacă nu ne trezim, ne putem întoarce şi de acolo cu o surpriză. S-au schimbat mulţi jucători. Nu cred că au intrat jucătorii noi în ritmul de la CFR. 100% e vorba şi de oboseală. Când pierzi, nu trebuie să găseşti scuze, nu avem timp prea mult să analizăm acest meci. Nu a fost bine azi. Dacă jucăm ca azi, nu e tranşată calificarea”, a spus Petrescu după meci.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și