Închide meniul

Marius Lăcătuş, dialog încins cu Adrian Mititelu: „Înseamnă că aveaţi plete!” / „Aveam viteză!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2023, 8:35

Marius Lăcătuş, dialog încins cu Adrian Mititelu: „Înseamnă că aveaţi plete! / „Aveam viteză!

Marius Lăcătuş, dialog încins cu Adrian Mititelu

Colaj Hepta - Profimedia

Marius Lăcătuş a avut un dialog încins cu Adrian Mititelu, când a venit vorba despre plecarea lui Nicolo Napoli, pentru a noua oară, de la FC U Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuş s-a enervat când l-a auzit pe Adrian Mititelu cum vorbea despre Nicolo Napoli şi i-a transmis că, la un moment dat, e posibil să îl cheme înapoi.

În replică, Mititelu i-a spus lui Lăcătuş să „îşi vadă de CSA Steaua”, iar de aici a pornit un dialog încins, conform digisport.ro.

Marius Lăcătuş, dialog încins cu Adrian Mititelu

Marius Lăcătuș: Nu cred că e frumos să vorbiți așa de Nicolo Napoli, părerea mea. Tare mă tem că îl veți rechema, să vedem atunci ce spuneți.

Adrian Mititelu: Dar ce am spus? Nu vă mai temeți, mai bine preocupați-vă de cum faceți să băgați echipa în Liga 1 (n.r. CSA Steaua), că aveți alte preocupări mai importante.

Reclamă

Marius Lăcătuș: Auziți? Spre deosebire de dumneavoastră, eu nu ocup nicio funcție la club și nu săriți din lac în puț. Când nu vă convine, schimbați subiectul, o dați pe Steaua.

Adrian Mititelu: Nu știam, credeam că încă mai sunteți acolo. Pe CSA Steaua, că pentru mine Steaua e FCSB!

Marius Lăcătuș: Părerea dumneavoastră contează prea puțin pentru mine.

Reclamă 4 / 0/3

Adrian Mititelu: Mi-am spus și eu punctul de vedere, nu vă supărați.

Marius Lăcătuș: Vorbeam despre un cu totul alt subiect.

Adrian Mititelu: Apropo, eu când eram copil, deși eram cu Craiova, mă dădeam Lăcătuș când eram cu mingea la picior!

Marius Lăcătuș: Foarte bine! Înseamnă că aveați plete pe vremuri.

Adrian Mititelu: Aveam viteză!

Adrian Mititelu, acuzaţii şocante după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0

Adrian Mititelu a lansat acuzaţii şocante după CFR Cluj – FC U Craiova 1-0 şi a atacat în termeni dur arbitrajul lui Istvan Kovacs. Patronul celor de la FC U Craiova a spus că s-a dorit ca CFR Cluj să se califice în preliminariile Conference League.

„Lucrurile ţin să o ia urât, sunt foarte supărat! Am fost batjocoriţi pentru a nu ştiu câta oară în acest campionat. Dacă rămâneam în 11, nu cred că ne bătea CFR Cluj. Maniera de arbitraj a fost pro CFR de la bun început. Eu zic că 90 la sută din oamenii care s-au uitat la meci au văzut asta.

Reclamă

Sunt lucruri care nu se pot spune, nu poţi să le spui. Te cheamă Burleanu şi te execută! Te fac varză pe procedura de disciplină. Lucrurile duc spre crimă organizată, dar nu se poate face nimic. S-a dorit ca CFR să treacă mai departe.

Eu spun adevărul, sunt la cald, dar ce pot să îmi facă? Am fost la închisoare, am fost dezafiliat. Aş începe acţiune la DNA, dar nu am probe suficiente. Dacă merg la DNA cu acest Bodescu, poate fuge de la flagrant. Am mai avut dovezi, dar când am mers, a fugit procurorul. Poate mă trezesc eu dat în judecată”, a spus Adrian Mititelu la primasport.ro.

Recomandări
  • Marius Lăcătuş a avut un dialog încins cu Adrian Mititelu
  • Replici tăioase în direct la TV

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și