Închide meniul

Marius Lăcătuş, reacţie categorică după ce suporterii de la CSA Steaua s-au bătut cu cei de la Dinamo: „Le era dor!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 20:36

Marius Lăcătuş, reacţie categorică după ce suporterii de la CSA Steaua s-au bătut cu cei de la Dinamo: „Le era dor!

Marius Lăcătuş, reacţie categorică după ce suporterii de la CSA Steaua s-au bătut cu cei de la Dinamo

Marius Lăcătuş şi suporterii de la CSA Steaua/ Colaj Hepta, AntenaSport

Marius Lăcătuş a oferit o reacţie categorică, după ce suporterii de la CSA Steaua s-au bătut pe teren cu cei de la Dinamo. „Fiara” a transmis, ironic, că probabil roş-albaştrilor le era „dor” de rivalii de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La meciul dintre Dinamo şi UTA, şi-au făcut apariţia şi fanii celor de la CSA Steaua. Roş-albaştrii s-au bătut chiar pe gazon cu suporterii „câinilor”.

Marius Lăcătuş, reacţie categorică după ce suporterii de la CSA Steaua s-au bătut cu cei de la Dinamo

Marius Lăcătuş a transmis că fanii roş-albaştrilor ar trebui să fie suspendaţi, pentru incidentele din timpul meciului lui Dinamo.

„S-au bătut… Să-i suspende, ce să le facă? S-au bătut între ei? S-au bătut pe cineva, cu cei de la Dinamo. Probabil le era dor să se întâlnească cu suporterii lui Dinamo”, a declarat Marius Lăcătuş, conform digisport.ro.

Fanii celor de la CSA Steaua au fost ironizaţi de oficialii lui Dinamo, după bătaia de pe teren. Andrei Nicolescu a transmis că suporterii roş-albaştrilor nu au motive de bucurie şi acesta a fost motivul pentru care au venit la duelul „câinilor”.

Reclamă

„A pornit pentru că oamenii ăștia (n.r. suporterii CSA Steaua) nu au unde să se ducă și să se bucure în altă parte. Când nu te bucuri pentru echipa ta, te duci și distrugi alte evenimente”, a transmis Andrei Nicolescu, după meciul dintre Dinamo şi UTA.

Reacţia Jandarmeriei după ce ultraşii dinamovişti s-au bătut cu cei de la CSA Steaua pe teren

Reacţia Jandarmeriei după ce ultraşii dinamovişti s-au bătut cu cei de la CSA Steaua pe teren, înainte de Dinamo – UTA, nu a întârziat să apară.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat, vineri seară, că au avut loc incidente înaintea meciului Dinamo – UTA Arad, de pe stadionul Arcul de Triumf, contând pentru ultima etapă a sezonului regulat al Superligii.

Reclamă 4 / 0/3

Jandarmeria precizează că organizatorul meciului a permis prezenţa şi altor suporteri din Bucureşti în zona destinată galeriei echipei oaspete, însă fără afişarea altor însemne în afara de cele care aparţin echipei FC UTA Arad. Astfel, pe timpul deplasării suporterilor echipei CSA Steaua Bucureşti, între staţia de tramvai Caşin şi arena sportivă, aceştia nu au cooperat cu forţele de ordine, au forţat dispozitivul de jandarmi şi au folosit materiale pirotehnice, motiv pentru care au fost folosite mijloacele de intervenţie cu substanţă iritant-lacrimogenă din dotarea jandarmilor.

De asemenea, în interiorul stadionului, înainte de începerea meciului, suporteri ai echipei Dinamo, dispuşi în Tribuna a II-a, au aruncat cu materiale pirotehnice către galeria echipei oaspete, aflată în Peluza Sud. Ei au pătruns pe suprafaţa de joc, provocându-i pe suporterii oaspeţi să participe la scandal, context în care aceştia din urmă au coborât din peluză, pe suprafaţa de joc, alimentând conflictul. Forţele de ordine au intervenit pentru aplanarea situaţiei, iar suporterii celor două echipe au fost dispersaţi către locurile prestabilite pentru aceştia, scrie news.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și