Închide meniul

Marius Niculae, avertisment pentru David Miculescu. Ce îl aşteaptă dacă va semna cu FCSB: „Asta se întâmplă dacă faci un meci prost!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2022, 18:07

Marius Niculae, avertisment pentru David Miculescu. Ce îl aşteaptă dacă va semna cu FCSB: „Asta se întâmplă dacă faci un meci prost!

Marius Niculae, avertisment pentru David Miculescu

Marius Niculae este atacantul de legendă al lui Dinamo / Antena Sport

Marius Niculae i-a transmis un avertisment lui David Miculescu, după ce patronul lui FCSB a anunţat că plăteşte 1.7 milioane de euro pentru atacantul de la UTA. Fostul internaţional român l-a sfătuit pe tânărul jucător să se gândească bine înainte să parafeze actele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Niculae e convins că presiunea pe care o va pune Gigi Becali pe David Miculescu va fi una uriaşă. În momentul în care atacantul de 21 de ani va face un meci slab, nu va scăpa de criticile patronului.

Marius Niculae, avertisment pentru David Miculescu

Fostul vârf al lui Dinamo şi Sporting Lisabona e sigur că roş-albaştrii vor da o lovitură importantă dacă îl vor transfera pe Miculescu.

Miculescu este unul dintre cei mai importanţi jucători de la echipa naţională de tineret. Un jucător care a demonstrat că are calitate, a marcat goluri în campionatul nostru.

Probabil e conştient, din momentul când a semnat, că va avea o presiune in plus de la patronul echipei. Dacă faci un meci bun, iese patronul FCSB-ului şi te vinde pe 40 de milioane… faci un meci prost, ţi-a scăzut cota din pix la 3 milioane„, a declarat Marius Niculae.

Reclamă

David Miculescu are o cotă de 1.2 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Jucătorul de 1.90 metri a impresionat sezonul trecut, când a înscris 8 goluri pentru UTA. A început ca din tun şi noul sezon şi a reuşit o dublă cu Petrolul, în victoria cu 2-0.

Cum a ajuns Gigi Becali să plătească 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu

S-a aflat cum a ajuns Gigi Becali să plătească 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu. Patronul lui FCSB a făcut mai multe oferte, dar toate au fost refuzate. Preţul de pornire a fost de 500.000 de euro, dar nu s-a înţeles cu conducătorii lui UTA. Arădenii nici nu au vrut să audă de interesul roş-albaştrilor.

Gigi Becali a forţat astăzi şi a oferit 1.3 milioane de euro pentru Miculescu, dar şi de această dată nu a avut câştig de cauză. În cele din urmă, a decis să achite clauza de reziliere de 1.7 milioane de euro a atacantului de 21 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul lui FCSB a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că va achita luni suma integrală. Nu mai aşteaptă să primească banii pe Florin Tănase şi îşi doreşte să îl vadă pe Miculescu pe teren în Dunajska Streda – FCSB. Meciul din Conference League este programat miercuri.

Nu s-a făcut încă. Se face luni, când plătesc clauza. (Reporter: Deci trebuie să plătiţi clauza de 1.700.000 de euro) Păi dacă nu vor ăia de la UTA, atunci plătesc clauza şi gata, la revedere! Ce treabă am eu cu Tănase (n.r. dacă aşteaptă banii pe Florin Tănase)? Dacă eu hotărăsc ceva…. dacă vreau să cumpăr mere, stau să vând pere?

Pe mine nu mă mai interesează cine deţine şi ce deţine. Eu când am plătit clauza să împartă banii cum vor, nu mă mai interesează. Eu plătesc 1.700.000 şi cine deţine e problema lor. Eu îi bag banii în cont şi îi atenţionez: ‘Ţi-am plătit clauza şi gata!’.

Eu trebuie să mai iau un atacant. Nu ştiu tată, să vedem ce zice (n.r. Safranko). Îmi mai trebuie un atacant, altceva nu ştiu„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Suma care va fi plătită de Gigi Becali urmează să se împartă între UTA, care deţine 60 la sută din drepturile federative, şi impresarul Cătălin Sărmășan.

Recomandări
  • Marius Niculae, sfat important pentru David Miculescu
  • Atacantul de la UTA va fi transferat de Gigi Becali pentru 1.7 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” Vezi toate știrile
Citește și