Închide meniul
EXCLUSIV

Marius Niculae, înainte de Dinamo – Rapid: „Din nefericire, acesta este obiectivul!” Ce spune despre cele două galerii

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 ianuarie 2024, 19:52

Marius Niculae, înainte de Dinamo – Rapid: „Din nefericire, acesta este obiectivul! Ce spune despre cele două galerii

Marius Niculae, înainte de Dinamo - Rapid:

Captură AntenaSport

Marius Niculae a vorbit despre obiectivul echipei lui Kopic, înainte de Dinamo – Rapid. Fostul atacant al dinamoviştilor a spus că singurul obiectiv al „câinilor” în acest sezon este să evite retrogradarea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Niculae a vorbit şi despre rivalitatea celor două galerii. Fanii Rapidului au anunţat că nu vor merge pe Arena Naţională din cauza numărului mic de bilete şi al locurilor care le-au fost oferite la inelul 3.

Marius Niculae, înainte de Dinamo – Rapid

„Dinamo are nevoie de puncte şi toţi suporterii îli doresc ca echipa lor să rămână în Liga 1. Din nefericire, acesta este obiectivul şi trebuie să fim realişti. Totuşi, în astfel de meciuri, valorile se echilibrează cu ce se întâmplă în tribună. Te simţi fotbalist, astea sunt meciurile la care visează fiecare jucător„, a spus Marius Niculae înainte de Dinamo – Rapid.

Marius Niculae vrea să vadă cele două galerii în tribună

Marius Niculae îşi doreşte să vadă cele două galerii în tribune. În acest moment, ultraşii Rapidului au anunţat că nu vor merge la derby. „Sunt 2 galerii care cântă non-stop şi se întrec în mesaje şi în coregrafii, mai ales cei de la Dinamo. Eu aşteptam mereu un derby să văd ce coregrafie fac„, a mai spus Marius Niculae.

Galeria Rapidului nu va merge la derby-ul cu Dinamo.

Galeria Rapidului nu va merge la derby-ul cu Dinamo. Suporterii echipei lui Cristiano Bergodi și-au anunțat decizia, după ce nu au ajuns la un acord cu suporterii rivali.

Reclamă

”Dinamo – RAPID. Frați vișinii, prin intermediul acestei postări anunțăm oficial că Peluza Nord nu va fi prezentă la meciul de sâmbătă.

Ne cerem scuze față de toți rapidiștii care doreau să participe la acest eveniment și înțelegem orice punct de vedere diferit, însă decizia noastră a fost stabilită tocmai pentru a nu se genera, din nou, o situație prin care foarte mulți suporteri ai echipei să rămână în afara stadionului, din cauza unei promisiuni nerespectate a rivalilor.

Deși, inițial, s-a promis galeriei Rapidului un număr de 5000 de bilete, facțiunea cea mai pătată și coruptă din rândul suporterilor dinamoviști a reconfirmat mediocritatea în care se scaldă de ani buni. Și, astfel, bineînțeles, că liderii pch-ului au decis să demonstreze cât sunt de mici, convingând conducerea clubului gazdă să reducă nr. de bilete la 2800, la ultimul inel.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul Vezi toate știrile
Citește și