Închide meniul

Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri”

Publicat: 17 mai 2024, 19:49

Reclamă
Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri

Replică usturătoare după ce Marius Şumudică a spus că FCSB l-a egalat la numărul de titluri

Marius Șumudică / Profimedia Images

Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Antrenorul român a ironizat echipa lui Gigi Becali înainte de derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul Rapid – FCSB, care se va disputa duminică, de la ora 21:00, are doar o importanţă simbolică. Echipa lui Gigi Becali e deja campioană, iar Rapid nu mai poate evita locul 6 în play-off.

Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri”

„Eu cred că Steaua este echipa din Ghencea, iar aceasta este FCSB. Așa e de când lumea. La fel și cu Dinamo. Ea este echipa Ministerului de Interne. Am o poză pe Facebook cu fularul Rapidului, am primit-o și eu eram la 16 ani în galeria Rapidului când a marcat Goanță.

În perioada aia mă băgam printre oamenii mai în vârstă ca să aud și eu ce s-a mai întâmplat. Revin, Dinamo este echipa Ministerului de Interne. Jucătorii lui Dinamo aveau grad pentru că erau angajați ai Ministerului de Interne. Steaua era echipa Ministerului Apărării Naționale.

Eu am făcut armata la 23:17 și m-a ținut în campania aia de n-am putut să ies. M-au ținut că nu voiau cei de la Sportul Studențesc să-i dea drumul lui Hagi. Voiau să-l dea la Timișoara. M-au ținut două săptămâni acolo, eram 4 jucători. M-au ținut 2 săptămâni că nu voia Hagi să semneze cu Steaua, despre ce vorbim”, a declarat Marius Şumudică pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă 4

„Am văzut că cei de la FCSB au câştigat primul titlu din istorie”

Şumudică a ironizat FCSB-ul. Chiar dacă instanţa a decis că echipa lui Gigi Becali deţine palmaresul din 2003 încoace, antrenorul român a spus că FCSB a câştigat acum primul titlu din istorie.

Steaua este echipa Ministerului Apărării, Dinamo este echipa Ministerului de Interne, iar Rapid este echipa Ministerului de Transporturi. Eu asta am spus, nu stau să zic că are dreptate domnul Talpan, domnul Gigi Becali, domnul Mustață și așa mai departe. Nu intru în polemici, sunt sincer.

Eu am spus doar ce se întâmpla pe vremea mea. Nu pot să comentez nici de atacul lui Talpan la adresa lui Ilie Năstase. Pe domnul Ilie Năstase nu-l cunosc personal, știu doar că a fost o legendă a tenisului mondial. Nu pot să comentez.

Reclamă

A venit și îmbrăcat în general. Păi ce legătură are Ilie Năstase cu FCSB dacă a venit îmbrăcat în general? Da, nu știu. Eu îl respect pe domnul Ilie Năstase.

Îl respect cum respect și performanța FCSB-ului. Am văzut că au câștigat, acum, primul titlu din istorie, m-au ajuns din urmă. Suntem la egalitate”, a mai declarat Marius Şumudică pentru sursa citată.

„Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB!

Marius Șumudică a avut un derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! Tehnicianul, în prezent liber de contract, a transmis un mesaj uluitor la adresa suporterilor echipei roș-albastre.

FCSB a câștigat la pas titlul în acest an și a doborât recordul de asistență de pe Arena Națională, la partida cu CFR Cluj, la care jucătorii au primit trofeul Ligii 1.

„Șumi” nu s-a putut abține și a lansat un mesaj dur la adresa rivalilor din Liga 1. Acesta s-a legat de conflictele dintre galerii și de mesajele transmise de acestea și a venit cu un verdict uluitor, care îi va enerva la culme pe suporterii echipei lui Gigi Becali.

„Trebuie să-i respecți (n.r. pe cei de la FCSB), a fost anul lor. Eu nu sunt meschin, scot în evidență lucrurile obiective. Sunt campioni, trebuie respectați, dar acum sunt ca niște bibelouri, trebuie să nu-i deranjăm.

Ei cum au mesajele alea legate de etnie? Dacă eram antrenorul Rapidului și auzeam așa ceva, scoteam echipa de pe teren. Săracii, se simt lezați de tot felul de cântece, dar ei nu insultă. Pică nocturna și 80% dintre ei sunt mai colorați decât ai noștri”, a spus Marius Șumudică, pentru sursa citată.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:23

„Domnul Becali să negocieze!” Tatăl lui Valentin Mihăilă, anunţul momentului despre viitorul fiului său după EURO 2024

10:46

„Ar fi o greşeală dacă am face asta!” Un titular din naţionala Slovaciei, mesaj vehement înaintea meciului cu România

10:04

Marius Ştefănescu a răspuns acuzaţiilor făcute de Dan Şucu. I-a dat replica după transferul la FCSB: „Răutăţi! E urât!”

9:33

Brazilia – Costa Rica 0-0. Debut ratat de Selecao la Copa America

9:27

Luciano Spalletti, după ce Italia a egalat Croaţia în al optulea minut al prelungirilor: „Am meritat calificarea”

8:51

Gigi Becali i-a dat de gol pe şefii FRF! Ce primă au primit tricolorii la EURO 2024: „Atât a luat fiecare jucător!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și