Închide meniul

Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: „Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 20 martie 2024, 18:05

Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri: Îmi e jenă! Am aflat în ultima clipă”

Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri

Marius Șumudică / Profimedia

Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri. Tehnicianul român a dezvăluit de ce nu a preluat echipa din Ploiești, chiar dacă era aproape de o înțelegere cu „lupii galbeni”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică este în prezent liber de contract, după despărțirea de Gaziantep. În ultima perioadă s-a vehiculat faptul că oficialii de la Petrolul, conduși de Marian Copilu, un prieten al antrenorului, doresc să îl aducă pe „Șumi” pe banca clubului.

Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul, dar totul a picat pe ultima sută de metri

Acest lucru a fost confirmat de Marius Șumudică, dar acesta a explicat că nu va prelua nicio formație până în vară. Totodată, fostul antrenor de la Gaziantep a mai spus că un alt motiv pentru care nu va ajunge la Ploiești este faptul că „lupii” nu au obținut licența pentru a putea participa în Cupele Europene.

„Și azi dimineață m-au sunat. De la Petrolul, nu stau să mă ascund… Au venit suporterii la mine acasă… Au venit în fața casei, am vorbit cu liderii, m-au sunat și suporterii. Au început să-mi scandeze numele.

În fine… Lucruri frumoase, care te mișcă. Dar în momentul ăsta nu sunt pregătit să preiau nicio echipă până la vară.

Reclamă

Mi-e un pic jenă de Marian Copilu. Am colaborat bine la CFR, dar nu sunt pregătit și nu pot să mă duc să antrenez o echipă o lună și jumătate. Neștiind ce se va întâmpla acolo. Nu sunt antrenorul care să mă duc și să antrenez o lună și jumătate Petrolul. Cu tot respectul, este un brand.

Vă spun ceva! Eu mă duceam la Petrolul acum. Mă duceam! Dar aflând în ultima clipă că ei nu au licența pentru cupele europene… Eu voiam să joc barajul!”, a spus Marius Șumudică, potrivit gsp.ro.

Marius Şumudică, anunţ „bombă” despre revenirea în Liga 1!

Marius Şumudică a făcut un anunţ „bombă” despre revenirea în Liga 1. Antrenorul român a dezvăluit că a avut o discuţie cu patronul Universităţii Craiova, Mihai Rotaru.

Reclamă 4 / 0/3

Şumudică a susţinut că Mihai Rotaru i-a promis că el va fi următorul antrenor al Universităţii Craiova, dacă va fi liber.

„(n.r: Era o posibilitate să te vedem antrenând în România?) Domnul Rotaru m-a sunat şi mi-a spus că următorul antrenor al Universităţii Craiova va fi Marius Şumudică. Dacă voi fi liber. Eu cu Mihai am o relaţie specială, este prietenul meu.

(n.r: despre rapoartele pe care le cere Mihai Rotaru) Depinde de antrenor. Eu n-am mai scris de la Bacalaureat. Fac secunzii mei raport. Cu mine poate sta de vorbă. Zi de zi putem sta de vorbă. Dacă avem interes să crească un jucător, fac tot ce ţine de mine să îl creştem şi să îl vindem.

Cu 24 de ore s-a închis telefonul”, a declarat Marius Şumudică la fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” Vezi toate știrile
Citește și