Închide meniul

Marius Şumudică crede că FCSB este favorită la titlu! Ironii către Dan Petrescu: „A făcut pregătirea în Spania, la măsline! O să încerc să ajung la nivelul lui!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 aprilie 2022, 12:30 / Actualizat: 23 aprilie 2022, 13:39

Marius Şumudică crede că FCSB este favorită la titlu! Ironii către Dan Petrescu: „A făcut pregătirea în Spania, la măsline! O să încerc să ajung la nivelul lui!

Marius Şumudică crede că FCSB e favorită la titlu

Hepta

Marius Şumudică e de părere că FCSB este, în acest moment, favorită la câştigarea titlului. Echipa lui Toni Petrea s-a apropiat la două puncte de CFR Cluj, după ce a câştigat derby-ul din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a dat verdictul în lupta nebună la titlu din Liga 1. Culmea, deşi e pe primul loc, CFR Cluj are doar a treia şansă în această luptă, în opinia fostului antrenor.

Marius Şumudică a vede pe FCSB favorită la titlu

„Mă mai uit la meciuri. Am urmărit majoritatea partidelor, în special pe ale Rapidului. Cred că, în momentul de față, FCSB este favorită. O prinde pe Farul acum și fără Petre, fără Jefte. E și entuziasmul, cu cât te apropii de titlu, contează.

Lumea s-a și plictisit de CFR în sensul ăsta. Probabil asta și induce o oarecare impresie că sunt dezavantajați. E doar vina lor dacă pierd titlul. Nu ai voie să faci după pregătirea de iarnă 4 egaluri de rând. În momentul de față, pentru mine ierarhia este următoare: FCSB, Universitatea Craiova, CFR Cluj”, a spus Marius Şumudică la digisport.ro.

Marius Şumudică, ironii la adresa lui Dan Petrescu

Marius Şumudică a continuat războiul pe care îl are cu Dan Petrescu, cel care i-a luat locul la CFR Cluj.

Reclamă

Mă provocați și nu vreau să vorbesc. Am avut 7 victorii, 21 de puncte obținute. Eu știu foarte bine ce s-a întâmplat la CFR Cluj. O să încerc în cariera mea de antrenor să ajung și eu în cariera mea la nivelul și performanțele lui Dan Petrescu. Dar cele pozitive, unde a câștigat trofee, nu acolo de unde a plecat cu litigii.

Nu mă gândeam. În tur, când a venit Dan Petrescu a fost nemulțumit de pregătirea făcută de Șumudică. Mă gândeam că după pregătirea făcută în iarnă de el, în Spania, la măsline, acolo unde îi place lui, o să câștige titlul la pas. Mi-am dorit mult să plec și iată că Dumnezeu m-a răsplătit.

Fotbalul în viață îți dă și bune și rele. Niciodată să nu râzi de altul. Când spui de un antrenor că nu a făcut nu știu ce, uite că se întoarce. Când ai cele mai bune condiții, faci transferuri, pregătire unde vrei, tu ești responsabil dacă nu ai rezultate”, a mai spus Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și