Închide meniul

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid: „Transferurile le face el sau băiatul ăla de 31 de ani”

Dan Roșu Publicat: 17 iulie 2024, 13:01

Reclamă
Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid: „Transferurile le face el sau băiatul ăla de 31 de ani

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid

Neil Lennon, la Rapid - Profimedia Images

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid, 1-1 cu UTA. Şumi a susţinut că nu îşi dă seama cine face transferurile la Rapid, antrenorul sau directorul sportiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ca antrenor, îţi faci o filozofie şi o strategie în funcţie de jucătorii pe care îi ai la dispoziţie, de modulul pe care-l alegi. Tu trebuie să îl faci în funcţiile de calităţile pe care le au jucătorii tăi.

Marius Şumudică l-a ironizat pe Neil Lennon, după debutul la Rapid

Nu vii la o echipă să faci nu ştiu câte transferuri, nu ştiu dacă le face Lennon sau băiatul ăla de 31 de ani (n.r. Daniel Sandu). În momentul în care… tu nu vei fi la nesfârşit, că se va despărţi de domnul Lennon într-un an sau doi.

Tu te încarci cu jucătorii respectivi care sunt aduşi ca tu să formezi un modul de joc făcând aceste transferuri. Eu unde am antrenat în străinătate, în Turcia când m-am dus, am ales modulul în funcţie de jucătorii pe care-i aveam la echipă.

Mă gândeam ce pot să joc. Nu există în bagajul unui antrenor să fii pregătit şi să pregăteşti echipa doar pentru un modul de joc. Trebuie tot timpul să ai soluţia de avarie, să ai planul B.

Reclamă
Reclamă 4

Să ai cel puţin două sisteme pe care să ştii să le interpretezi. În momentul în care vii şi cunoşti un sistem, 3-5-2, dar când echipa adversă rămâne în 10 oameni sau se întâmplă ceva, scoţi un mijlocaş şi bagi un vârf.

Trebuie să fii pregătit tot timpul pentru ceea ce îţi oferă jocul. A venit domnul Lennon cu mentalitatea asta, ăsta e modulul, ăsta îl jucăm, aducem jucători pentru asta, aducem nu ştiu ce.

Ce se întâmplă dacă domnul Lennon pleacă peste 7 etape? Şi vine un alt antrenor care nu vrea să joace modulul ăsta… Cum poţi să joci alt sistem când tu nu mai ai extreme?”, a spus Marius Şumudică, citat de fanatik.ro.

Reclamă

Neil Lennon, după UTA – Rapid 1-1

Lennon a răsuflat uşurat după ce Sebastian Colţescu a anulat golul marcat de Omondi pe final. Faza controversată i-a provocat o criză de nervi lui Mircea Rednic.

„A fost un meci foarte bun, am fost excelenţi în prima repriză. Dar trebuia să înscriem cel de-al doilea gol. Pentru primul meci sunt destul de fericit. A fost un punct câştigat în deplasare, nu am pierdut. Totuşi, era un meci pe care trebuia să nu îl pierdem.

Îi avem Rrahmani, Burmaz, Hasani, Jambor… e păcat să jucăm cu doi atacanţi. Am jucat cu trei fundaşi centrali. În prima repriză am jucat foarte bine, uneori nu îţi doreşti să vină pauza. Trebuie să fim mulţumiţi, ţinând cont de tot ce s-a întâmplat.

Avem jucători tineri, talentaţi, ne dorim să îi folosim mai mult. Dar este greu când se doreşte titlul. Am învăţat câteva cuvinte în română… ‘mulţumesc’, ‘bine’. Lucrez la asta„, a declarat Neil Lennon.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:35

Phil Bauhaus şi Elmar Reinders au abandonat miercuri, în Turul Franţei

14:19

EXCLUSIVGică Hagi şi Mircea Lucescu, printre variantele de lux pentru înlocuirea lui Edi Iordănescu la naţionala României

13:28

Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României

13:03

Neluţu Varga, răspuns brutal pentru Gigi Becali: „Îi las pe alții să vorbească, chiar dacă o fac aiurea!”

12:48

Programul derby-urilor din Grecia, din sezonul 2024-2025. Răzvan Lucescu îşi apără trofeul, exclusiv în AntenaPLAY

12:13

Gigi Becali a dezvăluit clauza incredibilă din transferul lui Coman. Arabii plătesc scump dacă nu virează la timp banii

1 FotoAndrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei 2 FotoCine e iubita lui Lamine Yamal, noua senzaţie din fotbalul mondial. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare 3 Kylian Mbappe a fost prezentat la Real Madrid. Primele declaraţii ale starului francez şi gestul uriaş făcut 4 Suma uriaşă pe care Gigi Becali a putut să le-o dea lăutarilor pentru dedicaţii la nunta lui Ianis Hagi 5 EXCLUSIVEdi Iordănescu pleacă de la naționala României! Când a luat selecționerul decizia și ce l-ar fi putut determina să rămână 6 FCSB – Virtus 4-0. Antrenament cu public în Ghencea pentru campioană. Urmează Maccabi Tel Aviv
Citește și