Închide meniul

Marius Şumudică, mesaj direct pentru Dan Şucu: „Voi lua titlul, ca antrenor, cu Rapidul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2023, 20:13

Marius Şumudică, mesaj direct pentru Dan Şucu: „Voi lua titlul, ca antrenor, cu Rapidul!

Marius Şumudică, mesaj direct pentru Dan Şucu

Marius Şumudică, cu fularul Rapidului la gât / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Marius Şumudică a transmis un mesaj direct pentru Dan Şucu. Antrenorul de 52 de ani, care în prezent o antrenează pe Al-Raed în Arabia Saudită, anunţă că este gata oricând să se întoarcă în Liga 1. Visul lui este să o antreneze pe Rapid şi să aducă titlul în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Mutu are de ce să îşi facă griji! Şumudică este nerăbdător să se întoarcă pe banca Rapidului, de îndată ce îi va expira contractul cu arabii. E convins că va reuşi ceea ce nu a putut în ultimul mandat, în sezonul 2010-2011.

Marius Şumudică, mesaj direct pentru Dan Şucu

Pe mine, la 5-6 ani, bunicul m-a luat… L-am întrebat: „Unde te duci?”. Îmi zice: „Mă duc la meci”. Zic: „Merg și eu cu tine”. „Nu, că ești mic, că nu știu ce!”. „Nu, că vreau să merg și eu cu tine!” Am început să plâng și m-a luat, m-a dus pe „Republicii”. Din momentul în care am pășit pe „Republicii” și am auzit tobele alea cum băteau și am auzit galeria, am început an de an să înțeleg ceea ce înseamnă Rapidul!

Am înțeles că era o echipă subjugată în momentul ăla, o echipă care era călcată în picioare de sistem. Practic, Dinamo sau Steaua aveau șanse să-și ia jucători de peste tot, te luau cu duba de acasă. Așa erau vremurile atunci. Rapid, fiind o echipă care nu era ajutată, am zis… Eu tot timpul am fost de partea celor care nu erau ajutați și am zis: „Asta e echipa mea, o iubesc”. De atunci, pentru mine a existat un singur target în viața mea: să iau campionatul, să ajung să joc la Rapid. În primul rând, îmi doream să ajung să joc la Rapid.

Mircea Lucescu mi-a dat șansa să joc la Rapid. Am luat campionatul ca jucător… Mai rămâne să-l iau ca antrenor. Și o să-l iau! Îl voi lua ca antrenor cu Rapidul! Dacă echipa va avea stabilitate financiară, ceea ce se întâmplă acum, și dacă voi avea șansa să lucrez cu domnul Șucu într-un viitor… – nu știu când, acum nu se pune problema, că mai am contract – dar cu siguranță voi ajunge să iau campionatul și cu Rapid. Voi putea face lucrul ăsta! Știu ceea ce pot, știu ce staff am în spate, fiindcă nu este numai succesul meu, este succesul acestor oameni„, a declarat Marius Şumudică, potrivit gsp.ro.

Reclamă

Din postura de jucător, Şumudică a câştigat titlul în 1999 şi două Cupe ale României, în 1998 şi 2002. Ca şi antrenor a făcut-o campioană pe Astra, în urmă cu 7 ani.

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu

Victor Angelescu şi Daniel Niculae pun presiune pe Adi Mutu şi îl anunţă că au aşteptări uriaşe de la următorul sezon din Liga 1. Spre deosebire de această ediţie de campionat, când obiectivul Rapidului a fost calificarea în play-off, conducătorii clubului din Giuleşti anunţă că vor cu orice preţ titlul.

Şefii Rapidului l-au reconfirmat în funcţie pe Adi Mutu, înainte de sărbătoarea centenarului. I-au transmis „Briliantului” că trebuie să aducă trofeul de campioană, la 21 de ani după cel cucerit de alb-vişinii cu Mircea Rednic pe bancă.

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem mulțumiți cu îndeplinirea obiectivului, dar, este clar că tot timpul este loc de mai bine. Sezonul următor, obiectivul se schimbă, trebuie să fim în primele trei și să construim o echipă care să se bată de la egal la egal cu echipele cele mai bune ale campionatului„, a declarat preşedintele giuleştenilor, Daniel Niculae.

Șampania, la 100 de ani, urmează sigur, titlul.. o să vedem. (Reporter: Vișinata, când urmează?) Tot la 100 de ani, bem mai multe. Trebuie să arătăm ca o echipă, anul viitor, să-l și câștigăm. Mutu are postul asigurat pentru sezonul următor, am mai spus asta„, a precizat acţionarul Rapidului, Victor Angelescu.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! Vezi toate știrile
Citește și