Închide meniul
NEWS ALERT

Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis”

Alex Masgras Publicat: 9 mai 2024, 17:20

Reclamă
Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis

Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: "M-a anunţat că s-a decis"

Marius Şumucidă / Profimedia

Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid. Antrenorul de 53 de ani a dezvăluit că nu va pregăti echipa patronată de Dan Şucu sezonul viitor, chiar dacă s-a aflat pe lista giuleştenilor, după demiterea lui Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică şi Dan Şucu s-au întâlnit în urmă cu câteva zile şi au discutat despre posibilitatea ca acesta să o antreneze pe Rapid. În cele din urmă, Dan Şucu a luat o decizie în privinţa viitorului antrenor .

Marius Şumudică nu o va antrena pe Rapid! Pe cine va aduce Dan Şucu în Giuleşti: „M-a anunţat că s-a decis”

Potrivit lui Marius Şumudică, Dan Şucu a decis ca următorul antrenor al celor de la Rapid să fie tot un antrenor străin. Şumudică le-a mulţumit celor din conducere pentru faptul că s-au gândit la el şi le-a urat succes sezonul viitor:

„Mulțumesc conducerii Rapidului că s-a gândit la mine și le doresc succes în următorul sezon! După cum se știe, am fost solicitat și m-am întâlnit zilele trecute cu domnul Dan Șucu pentru o discuție concretă. Am recepționat cu plăcere impresiile bune pe care domnul Șucu le-a exprimat despre mine în media.

În privința subiectului referitor la posibilitatea ca eu și staff-ul meu să preluăm conducerea tehnică a Rapidului, am fost anunțat la întâlnirea respectivă că voi fi anunțat astăzi despre decizia conducerii clubului.

Reclamă

Acest lucru s-a întâmplat. Domnul Șucu mi-a mulțumit și m-a anunțat că s-a decis instalarea unui antrenor străin. Vreau să-i mulțumesc domnului Șucu pentru aprecieri, conducerii Rapidului pentru că s-a gândit la mine, oamenilor din fotbal pentru cuvintele frumoase, încredere și suporterilor Rapidului pentru susținere.

Din respect pentru toată lumea, am dorit să lămuresc lucrurile în mod oficial. În încheiere, vreau să doresc succes echipei în următorul sezon!”, se arată în comunicatul lui Marius Şumudică, potrivit digisport.ro.

Şi varianta Mircea Lucescu a picat

Şi variata Mircea Lucescu picase. Chiar dacă Şucu a avut mai multe întâlniri cu antrenorul de 78 de ani, Il Luce nu a lăsat să se înţeleagă faptul că va veni în Giuleşti. Nici chiar întâlnirea cu George Copos nu l-a convins pe antrenor să se implice la echipă.

Reclamă 4 / 0/3

După anunţul că varianta Mircea Lucescu a picat, pe lista giuleştenilor au mai rămas doi antrenori. Unul era Marius Şumudică, o altă variantă care a picat. Celălalt nume vehiculat este cel al lui Neil Lennon, un discipol al lui Martin O’Neill. Nord-irlandezul a condus o singură echipă în afara Regatului, pe Omonia Nicosia, de unde a fost demis după 29 de partide.

Celtic, Bolton, Hibernian şi Omonia Nicosia sunt echipele pe care le-a condus Neil Lennon.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 EXCLUSIVAryna Sabalenka, primul nume uriaş din circuit care vorbeşte despre situaţia Simonei Halep! Mesaj special pentru Simona 12:17 NEWS ALERTOvidiu Popescu a plecat de la FCSB! Anunţul oficial al campioanei 12:00 „Am avut nopţi nedormite!” Sacrificiul uriaş făcut de Răzvan Lucescu pentru titlul istoric cu PAOK Salonic: „Era o dramă!” 11:28 FCSB ar putea avea un duel de foc cu PAOK Salonic în preliminariile Ligii Campionilor! În ce tur se pot întâlni 10:51 Gigi Becali a anunţat când va pleca Florinel Coman de la FCSB! Obiectiv uriaş impus lui „Mbbape de România” 10:04 Reacţia lui Ladislau Boloni, după ce Metz s-a salvat după al 5-lea criteriu de departajare de retrogradarea directă 9:49 Simona Halep a urcat 10 locuri în clasamentul WTA! Cine este cea mai bine clasă româncă 9:43 Răzvan Lucescu, declaraţii incendiare la conferinţa de presă. „Acesta este al treilea meu titlu cu PAOK. Unul mi-a fost furat” 8:48 Pep Guardiola, la un pas să plângă atunci când a vorbit despre plecarea lui Jurgen Klopp de la Liverpool: „Îmi va fi dor de el” 8:40 EXCLUSIVMircea Lucescu, discurs emoţionant după ce Răzvan Lucescu a câştigat titlul cu PAOK: „Îi mulţumesc! A fost ceva extraordinar!” Vezi toate știrile
Citește și