Închide meniul

Marius Şumudică, o nouă reacţie despre preluarea Universităţii Craiova: „Cu siguranţă mă voi bate la titlu!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 iulie 2023, 13:20

Reclamă
Marius Şumudică, o nouă reacţie despre preluarea Universităţii Craiova: „Cu siguranţă mă voi bate la titlu!

Marius Şumudică, o nouă reacţie despre preluare Universităţii Craiova

Profimedia

Marius Şumudică a oferit o nouă reacţie despre preluarea Universităţii Craiova. Şumudică are cele mai mari şanse să îl înlocuiască pe Eugen Neagoe la Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică are o relaţie apropiată cu Mihai Rotaru, cel care l-a dorit şi în trecut pe antrenor. Şumudică se bate cu Reghecampf pentru postul de antrenor.

Marius Şumudică, o nouă reacţie despre preluarea Universităţii Craiova

În momentul de față am fost pentru prima oară în 20 de ani în concediu, apoi am fost mai mult preocupat de viața de familie, ieri am făcut 30 de ani de căsnicie, a fost și ziua fetiței mele. Doar am urmărit meciurile din Liga 1, am avut o invitație, timpul mi-a fost limitat, am fost plecat și din țară.

Revenind la Craiova, nu am discutat cu absolut nimeni, nu este că ce s-a întâmplat la Rapid. Nici acolo n-am vorbit, n-am pășit pe Giulești, cât a fost Mutu pe Giulești. Eu n-am fost nici la Centenar, în afară de lucrurile ăstea niciodată nu vorbesc despre echipă care are antrenor.

Probabil că domnul Rotaru are vreo soluție de avarie, cu mine n-a discutat nimeni. Eu sunt franc, spun ceea ce simt. Până la proba contrarie nu te contrazic. Până în momentul de față nu am avut niciun contact de niciun fel.

Reclamă

E o echipă iubită unde trebuie să produci fotbal, nu e ușor. Are în componență jucători buni, pe Mitriță care eu l-am antrenat ultimul an, am și spus-o și de el și de Djokovic că i-am ajutat. Mai departe ce să spun, Craiova e echipă cu jucători buni, au jucători buni în componență, pot face performanță. Universitatea Craiova se bate fără probleme la primele trei locuri.

Eu niciodată nu o să vin la o echipă să spun că o să iau titlul, am spus că dacă voi fi să lucrez la o echipă din primele patru cu siguranță mă voi bate pentru primul loc, dar nu pot să spun, și la Astra am spus, nici nu era în plan când am luat campionatul. Dar, Craiova la momentul ăsta, la foamea de performanță, am înțeles că are condiții extraordinare, are posibilitatea de a câștiga și campionatul„, a spus Marius Şumudică pentru fanatik.ro.

Marius Şumudică ar fi fost dorit de Mihai Rotaru încă din luna mai, dar Eugen Neagoe l-a convins pe patronul Universităţii Craiova să fie păstrat la echipă. Universitatea Craiova este pe locul 5 în Liga 1, după primele două etape. Oltenii au suferit pentru victoria cu Dinamo. A fost 0-0 la pauză, iar la scorul de 1-0 jucătorii lui Ovidiu Burcă au avut un penalty ratat.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 16:35 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și