Închide meniul

Marius Șumudică, reacție dură după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea: „Nu s-a vrut!”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 22 iulie 2023, 8:36

Marius Șumudică, reacție dură după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea: Nu s-a vrut!”

Marius Șumudică, reacție dură după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea

Marius Şumudică, în timpul unui meci/ Razvan Pasarica/SPORT PICTURES / Hepta

Marius Șumudică, reacție dură după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea. Fostul tehnician de la Al-Raed a vorbit despre situația vicecampioanei, care nu a primit acceptul de a juca derby-ul cu Dinamo pe stadionul „Steaua”, casa Clubului Sportiv al Armatei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca derby-ul cu Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce varianta Ghencea a picat. Partida va avea loc pe data de 22 iulie, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text, pe As.ro.

Marius Șumudică, reacție dură după ce FCSB nu a fost primită în Ghencea. „Șumi” nu crede că decizia este una normală

Marius Șumudică este de părere că decizia ca FCSB să nu joace pe stadionul „Steaua” nu este una normală. Antrenorul, care este în prezent liber de contract după despărțirea de Al-Raed, consideră că FCSB ar fi avut tot dreptul să joace în Ghencea, deoarece dispunea de suma de bani cerută de oficialii Clubului Sportiv al Armatei, pentru punerea la dispoziție a arenei de 31,254 de locuri.

„Nu sunt avocatul niciunui club, nici CSA, nici FCSB, și nu sunt în măsură să comentez fiindcă nu știu toate datele problemei și nu am fost interesat de subiect foarte mult.

Mie nu mi se pare normal, atât timp cât am înțeles că acest stadion se poate închiria, se poate plăti o anumită sumă de bani pentru evenimente, pentru spectacole, pentru orice. Nu înțeleg de ce FCSB nu e lăsată să beneficieze de acest stadion dacă plătește să joace acolo.

Reclamă

Mai departe, nu vreau să intru cu nimeni în polemică, nu sunt bine pus la punct cu toate datele, dar, urmărind mai multe emisiuni, cred că, practic, nu s-a vrut ca FCSB să ajungă acolo, atât timp cât patronul celor de la FCSB a făcut toate eforturile financiare și a încercat să facă absolut orice ca meciul cu Dinamo să se desfășoare pe acest stadion”, a spus Marius Șumudică, pentru digisport.ro.

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Marius Şumudică, uluit de un jucător de la FCSB

Marius Şumudică a rămas uluit de un jucător de la FCSB. Şumudică crede că Gigi Becali a dat o adevărată lovitură prin transferul lui Damjan Djokovic.

Reclamă 4 / 0/3

Antrenorul a spus că nu a mai văzut un alt jucător care să se antreneze ca mijlocaşul croat transferat de FCSB în această vară.

”E un lider, un jucător care a evoluat la un nivel peste cel din Liga 1, la Adanaspor, unde nu e ușor. Anul trecut (n.r.- la Al-Raed) mi-a făcut toate antrenamentele cap-coadă, doar un meci nu a jucat.

Un profesionist 100%. Nu am văzut în viața mea un jucător care să se pregătească la fel ca Djokovic. E foarte tare psihic. E drăcos, caracter, sânge balcanic”, a spus Marius Şumudică pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și