Închide meniul

Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer”

Dan Roșu Publicat: 17 septembrie 2024, 8:48

Reclamă
Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice: „E strigător la cer

Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid - U Cluj 0-2

Marius Şumudică şi Dan Şucu - Profimedia Images

Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice la conferinţa de presă susţinută după partida contra liderului din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă nu a numit anumiţi jucători, Şumudică le-a atras atenţia că vor urma hotărâri luate alături de Dan Şucu. Rapid e pe locul 12 şi, de la venirea lui Marius Şumudică, a acumulat 4 puncte în 3 meciuri.

Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după Rapid – U Cluj 0-2 şi a anunţat măsuri drastice

„Nu pot să accept atitudinea, vreau să văd datele fizice, dacă e neputință sau altceva. Nu pot controla să faci un fault tactic, să-l lași pe Chipciu să urce 50 de metri. E strigător la cer, dar oricum e târziu să vorbim acum.

Am văzut 6-7 pase de doi metri date afară, asta nu pot antrena eu. Să nu vezi pic de dorință? Asta nu se poate. Mă așteptam la mai mult de la unii jucători. Am pierdut la modul de interpretare al jocului.

Acești suporteri minunați merită mult mai mult, sunt multe de vorbit, prefer să fac asta cu elevii mei. Dacă cineva nu suferă pentru clubul ăsta și i-au găsit pe domnul Șucu și domnul Angelescu să le bage la ora 12 banii în cont… Le spun tuturor, cu mine nu e loc de așa ceva, cu orice risc.

Reclamă
Reclamă

Nu am venit la Rapid ca să mă îmbogățesc, eu iubesc acest club. Dragostea pentru Rapid mă face să iau cele mai drastice decizii. Nu accept niciun rabat de la nimeni, pentru că primul judecat sunt eu, mereu e antrenorul.

Eu nu dorm de când am venit la Rapid, încerc să dau tot din ceea ce știu, din experiență, dar dacă nu poți să alergi și nu poți să dai totul pe teren”, a spus Şumudică, la conferinţa de presă.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:16

Ce notă a primit Florinel Coman, după debutul ratat din Liga Campionilor Asiei, Esteghlal – Al-Gharafa 3-0

9:54

Andrei Raţiu a dezvăluit secretul gestului pe care l-a făcut după gol: „Mereu mă salută aşa când mă vede!”

9:50

Jordan Chiles, apel la Tribunalul Suprem Elveţian. A contestat decizia care i-a adus bronzul lui Bărbosu. Când află răspunsul

9:10

Ce a spus antrenorul Fabio Pecchia după ce Valentin Mihăilă a părăsit accidentat terenul, în Parma – Udinese 2-3

8:38

Andrei Raţiu a fost desemnat omul meciului după golul fabulos din Rayo Vallecano – Osasuna 3-1. Nota uriaşă primită

8:22

Viorel Moldovan, dărâmat după Rapid – Universitatea Cluj 0-2: „E un moment crunt! Toată lumea e bulversată!”

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și