Închide meniul

Măsuri de securitate speciale la Rapid – FC U Craiova! Cum s-au asigurat gazdele că nu se va repeta scandalul din tur

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 10 februarie 2023, 21:08

Măsuri de securitate speciale la Rapid – FC U Craiova! Cum s-au asigurat gazdele că nu se va repeta scandalul din tur

Măsuri de securitate speciale la Rapid - FC U Craiova

Rapid - FC U Craiova / Antena Sport

Măsuri de securitate speciale la Rapid – FC U Craiova! Gazdele au adus mai multe gărzi de corp, în zona vestiarelor, pentru a se asigura că scandalul, din meciul tur, nu se va repeta și pe „Giulești”. În prezent, trupa lui Adrian Mutu se află pe locul 3 din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În meciul tur, care a fost câștigat de FC U Craiova, scor 1-0, și s-a jucat la Târgu Jiu, Cristian Săpunaru, fundașul celor de la Rapid, a avut un conflict violent cu mai multe persoane, în zona vestiarelor.

Măsuri de securitate speciale la Rapid – FC U Craiova

Mai multe gărzi de corp au fost aduse în zona vestiarelor, de cei de la Rapid, la partida cu FC U Craiova, pentru a evita un nou scandal precum cel din meciul tur, anunță gsp.ro.

Sursa citată notează că, în acest sezon, nu a mai existat un astfel de dispozitiv de securitate pe arena celor de la Rapid.

Ce spunea Adrian Mutu înaintea partidei Rapid – FC U Craiova

Înaintea partidei de pe „Giulești”, Adrian Mutu, antrenorul Rapidului, atrăgea atenția la faptul că FC U Craiova este o echipă în formă.

Reclamă

„Întâlnim o echipă care are nevoie de puncte pentru a urca în clasament. O echipă în formă, care ne-a pus tot timpul probleme. Mâine sperăm să câștigăm acest meci. Sper să strângem puncte și să ne îndeplinim obiectivul.

Presiune este tot timpul, este continuă, așa este la Rapid, cum ar trebui să fie la o echipă mare. Mai sunt șase meciuri. Se pot întâmpla multe. Încercăm să facem o figură frumoasă în fața suporterilor.

Este o echipă care are jucători de talent, care pot face diferența. E o echipă care poate câștiga orice meci, cum de altfel îl poate pierde. Trebuie să fim focusați noi.

Reclamă 4 / 0/3

Nu stau să mă gândesc la lucruri pe care nu am puterea să le controlez (n.r. incidentele din meciul tur). Ca antrenor, mă gânesc doar la ce avem noi de făcut, cum putem câștiga meciul. În rest, nu mă gândesc. Îmi pare rău că nu am fost alături de băieți (n.r. la meciul tur).

Lucrurile extrasportive le lăsăm deoparte. Suntem pe propriu stadion, nu avem de ce să ne temem. Publicul de aici a demonstrat mereu că e civilizat.

În afară de rezultat și dorința de a câștiga, aș vrea să oferim spectacol. Nu avem niciun complex, Rapidul e diferit anul acesta.

Ceea ce mi-aș dori este ca această echipă (n.r. U Craiova 1948) să-și găsească liniștea. Mereu a fost în mijlocul multor întâmplări”, spune Adrian Mutu, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova.

Marcel Pușcaș: „Nu știu pe cine-am omorât!”

„Din nou Popa. Cătălin Popa. Nu știu pe cine-am omorât sau cui am făcut atât de mult rău de-l primim ca delegare la meciurile importante pe acest Popa Cătălin. Întreaga presă îl acuză de incompatibilitate. Este șef de asociație sportivă, face afaceri cu un club advers – FC Argeș, duce prăjituri la protocoalele FRF si este și șef al AJF Argeș. Toate reliefate de presa sportivă.

Păi, fraților, unde sunt meritocrația, lipsa conflictului de interese și fairplayul mult clamat? Refuz să mă gândesc la ce vorbește lumea cum c-ar fi avut cele mai multe delegări pentru că cineva ar fi interesat de voturile pe care domnul arbitru le poate aduce din județul său”, a scris Marcel Pușcaș, președintele FC U Craiova, pe contul personal de Facebook, după ce a aflat că „centralul” Cătălin Popa a fost delegat la meciul de pe „Giulești”.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și