Închide meniul

Matias Perez Acuna, primul jucător care pleacă de la Rapid. Ce se întâmplă cu Claudiu Belu Iordache

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 iunie 2022, 20:36

Matias Perez Acuna, primul jucător care pleacă de la Rapid. Ce se întâmplă cu Claudiu Belu Iordache

Rapid s-a despărţit de 8 jucători

Jucătorii lui Rapid, în timpul unui meci / SPORT PICTURES

Matias Perez Acuna şi-a anunţat plecarea de la Rapid, în timp ce Claudiu Belu-Iordache şi-a prelungit înţelegerea cu „giuleştenii”. Acuna este primul care o părăseşte pe Rapid, după venirea lui Dan Şucu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se pregăteşte de noul sezon, după ce Dan Şucu a fost anunţat ca noul acţionar al echipei. Claudiu Belu-Iordache a fost unul dintre jucătorii de bază din sezonul trecut, şi a ales să-şi prelungească înţelegerea cu „giuleştenii”.

Matias Perez Acuna pleacă de la Rapid. Rămâne Claudiu Belu-Iordache

Lotul lui Adrian Mutu suferă schimbări în această pauză competiţională. Rapid i-a activat clauza de prelungire lui Claudiu-Belu Iordache, jucător venit de la Hermannstadt. Belu-Iordache a evoluat în 26 de partide, în sezonul recent încheiat, având 2 assist-uri.

Pe de altă parte, Matias Perez Acuna s-a despărţit de „giuleşteni”. Este primul jucător care pleacă de la Rapid, după venirea noului acţionar. Acuna a evoluat în doar două partide pentru Rapid, fiind la echipă din ianuarie.

Rapid a anunțat transferul lui Paul Iacob

Rapid l-a transferat pe Paul Iacob, 25 de ani, de la Chindia Târgoviște. E prima mutare a verii pentru echipa lui Adrian Mutu.

Reclamă

Paul Iacob a semnat cu Rapid pentru următoarele două sezoane, până în vara lui 2024. În sezonul recent încheiat, acesta a fost căpitanul Chindiei Târgoviște.

„Mă bucur că am ales Rapid, abia aștept primul meci să cunosc suporterii. Îmi doresc să fac performanță cu Rapid, de-asta am ales acest club de tradiție. Nu-mi doresc decât să fac performanță și să iau trofee. Suporterii Rapidului sunt cei mai frumoși din țară și acesta a fost unul dintre motivele pentru care am ales acest club”, a spus Paul Iacob, conform fcrapid.ro.

Rapid le-a prelungit contractele veteranilor: Grigore, Morais şi Săpunaru continuă în Giuleşti

Dragoş Grigore, Junior Morais şi Cristi Săpunaru au fost jucători de bază în sezonul recent încheiat. Ambii au peste 35 de ani, iar experienţa lor reprezintă un atuu într-o echipă care are ambiţii mari pentru sezoanele viitoare.

Reclamă 4 / 0/3

”Junior Morais şi Dragoş Grigore au semnat în vara anului trecut cu Rapid, pentru un an, plus opţiune de prelungire pentru încă un sezon. Cei doi fundaşi şi clubul au activat această opţiune, astfel încât Junior şi Dragoş vor îmbrăca tricoul alb-vişiniu până în vara anului viitor.

Brazilianul, în vârstă de 35 de ani, a evoluat pentru Rapid în 35 de partide, în care a marcat două goluri (cu CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş) şi a oferit două pase de gol.

Dragoş Grigore (35 de ani) a înscris o dată în cele 31 de meciuri disputate, în partida cu CS Mioveni, din etapa a II-a. Noul sezon de Liga 1 va debuta pe data de 16 iulie 2022, tragerea la sorţi a ţintarului urmând a se face în prima parte a lunii iulie”, se arată în comunicatul clubului din Giuleşti.

Daniel Niculae, preşedintele de la Rapid, a anunţat oficial că şi căpitanul Cristi Săpunaru va mai continua un sezon în tricoul Rapidului.

Dan Șucu vrea să transforme Rapid într-o forță în Liga 1

Șucu a fost prezentat oficial Rapid în cursul zilei de marți, iar la conferința de presă și-a prezentat planul care îi face să viseze pe suporterii „alb-vișinii”.

Omul de afaceri spune că, treptat, bugetul clubului va ajunge la 14 milioane de euro, cu mult peste sumele de care giuleșteanii dispuneau până acum.

„Anul acesta vom avea la dispoziție aproximativ 7 milioane de euro ca buget. Vom încerca să generăm veniturile din liniile de business. Dacă nu vom reuși, sumele respective vor trebui generate de către proprietari. Este normal ca Daniel Niculae să știe sumele pe care se bazează, pentru a face planuri.

Reclamă

Pentru sezonul 2023-2024, bugetul va fi de 10 milioane de euro, iar în sezonul următor va fi de 14 milioane. Obiectivele stabilite sunt pentru următorii doi ani, sperăm să câștigăm campionatul”, a declarat Dan Şucu, în cadrul conferinţei de presă organizată de Rapid.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și