Închide meniul

Meci nebun în Universitatea Craiova – Universitatea Cluj! Trei penalty-uri şi o bucurie dezlănţuită a lui Dan Nistor după gol

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 februarie 2024, 21:47

Reclamă
Meci nebun în Universitatea Craiova – Universitatea Cluj! Trei penalty-uri şi o bucurie dezlănţuită a lui Dan Nistor după gol

Meci nebun în Universitatea Craiova - Universitatea Cluj

Captură Orangesport

Meci nebun în Universitatea Craiova – Universitatea Cluj. Au fost numai puţin de 3 penalty-uri acordate de Radu Petrescu. Nistor a dat gol împotriva fostei sale echipe şi s-a bucurat fără reţinere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a dominat clar prima repriză a partidei cu Universitatea Cluj. A marcat de două ori din penalty, prin Houri şi Căpăţână.

Meci nebun în Universitatea Craiova – Universitatea Cluj

Ioan Ovidiu Sabău a făcut numai puţin de 4 schimbări la pauză, iar rezultatele s-au văzut imediat. Vali Gheorghe a marcat cu un şut superb, pentru ca Dan Nistor să egalazeze din al treilea penalty acordat de Radu Petrescu.

Nistor nu a mai ţinut cont că a jucat la Universitatea Craiova şi s-a bucurat fără nicio reţinere după ce a marcat din penalty. Nistor a fost legitamat la olteni între 2000 şi 2023.

Dan Nistor a semnat un nou contract cu Universitatea Cluj

‘Dinozaurul’ și-a prelungit contractul. Dan Nistor va evolua la ”U” până în 2025. Dan Nistor a semnat astăzi prelungirea cu un an a contractului cu FC Universitatea Cluj, care expira în vara viitoare”, a anunţat Universitatea Cluj pe reţelele de socializare, la finalul anului trecut.

Reclamă

Motivul pentru care Dan Nistor l-a refuzat de „5-6 ori” pe Gigi Becali

Motivul pentru care Dan Nistor l-a refuzat de „5-6 ori” pe Gigi Becali a fost dezvăluit chiar de mijlocaşul U Cluj.

”A fost cam de 5-6 ori această posibilitate. De câteva ori am fost foarte aproape, dar nu știu ce s-a întâmplat. Probabil au fost și alte persoane care nu m-au vrut acolo. Din punctul meu de vedere, era foarte greu să ajung acolo dat fiind trecutul meu dinamovist.

Uite, prima dată când a trebuit să ajung la Steaua (n.r. FCSB), pentru că pentru mine e Steaua, era vorba și de foarte mulți bani și am decis cu membrii familiei mele să nu fac această greșeală. Primordial, banii nu sunt totul în viață! Important e să fii fericit și să te simți în largul tău.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate, acolo (n.r. la FCSB) nu antrenorii fac echipa. ‘Nea Gigi e singurul antrenor. Sunt banii și echipa dânsului și face ce-și dorește. Până la urmă e important cum te simți tu și să te simți apreciat.”, a spus Dan Nistor, potrivit iamsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și