Închide meniul

Meniu special la sărbătoarea de centenar a Rapidului! „Şumi-Gol Hot Dog” şi „Pancone Burger”, printre preparate

Viviana Moraru Publicat: 25 iunie 2023, 22:19

Reclamă
Meniu special la sărbătoarea de centenar a Rapidului! „Şumi-Gol Hot Dog şi „Pancone Burger, printre preparate

Meniu special la sărbătoarea de centenar a Rapidului!

Meniu special la sărbătoarea de centenar a Rapidului

Meniu special la sărbătoarea de centenar a Rapidului. „Şumi-Gol Hot Dog” şi „Pancone Burger”, preparatele denumite după Marius Şumudică şi Daniel Pancu, se regăsesc în oferta destinată fanilor giuleşteni, în ziua în care clubul împlineşte 100 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a sărbătorit 100 de ani de la înfiinţare. A fost spectacol total în Giuleşti, fanii venind în număr mare pentru a asista la show-ul organizat pe stadion.

Meniu special la sărbătoarea de centenar a Rapidului

La stadionul din Giuleşti, au existat mai multe zone de food-court unde fanii s-au putut relaxa, la sărbătoarea de centenar. Una dintre zone a fost de-a dreptul specială, pentru a marca ziua în care clubul de sub Grant împlineşte 100 de ani de existenţă.

În meniul afişat se regăseau multe preparate, denumite după legendele clubului. Fanii au avut de ales între „Săpunaru Burger”, „Niculae Burger”, „Pancone Burger” şi „Şumi-Gol Hot Dog”.

Astfel, Cristi Săpunaru, Daniel Niculae, Mircea Lucescu, Daniel Pancu şi Marius Şumudică au fost amintiţi chiar şi în preparatele speciale de la sărbătoarea centenarului.

Reclamă

Preţurile acestora au variat de la 20 de lei, anume „Şumi-Gol Hot Dog”, până la 49 de lei, anume „Il Luce Burger”.

Adrian Mutu, reacţie de la sărbătoarea de centenar a Rapidului

Adrian Mutu a oferit o reacţie de la sărbătoarea de centenar a Rapidului. Antrenorul giuleştenilor speră ca atmsofera creată pe stadionul din Giuleşti să le dea motivaţie jucătorilor săi, în vederea sezonului viitor, în care obiectivul este câştigarea titlului.

Adrian Mutu s-a declarat bucuros de faptul că este antrenorul Rapidului, în momentul în care clubul împlineşte 100 de ani de existenţă. „Briliantul” a vorbit şi despre pregătirea sezonului viitor, echipa urmând să plece în cantonament mâine.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Mutu a vorbit şi despre transferurile efectuate de Rapid, în această perioadă de mercato. Tehnicianul din Giuleşti a declarat că jucătorii veniţi la echipă trebuie să demonstreze că-şi merită locul la trupa vişinie.

„Este încă o sărbătoare frumoasă. La mulţi ani, Rapidului. Este impresionant. Spiritul de unitate leagă acest club. Mă bucur că am prins acest centenar aici, ca antrenor.

Urmează stagiul de pregătire, vom avea şi meciuri amicale, lucrăm pe partea tehnico-tactică acum. Ne concentrăm pe ce avem de făcut în teren, pe sistemul pe care vreau să-l jucăm sezonul viitor. Sper să ne dea ceva motivaţie această sărbătoare. Dacă vin întăriri, sunt bine-venite.

Aceste transferuri trebuie să demonstreze pe teren, Sunt jucători buni, dar vreau să-i văd în meciurile oficiale şi vreau să văd ce contribuţie pot aduce pentru Rapid”, a declarat Adrian Mutu, prezent la sărbătoarea de centenar a Rapidului.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă de la 12:50, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și