Închide meniul

„Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo

Viviana Moraru Publicat: 13 mai 2024, 15:06

Reclamă
Merită un suc!” Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo

Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo

Hakim Abdallah l-a faultat pe Romario Benzar/ Colaj capturi Orange Sport

Romario Benzar a avut o reacție nervoasă, după ce Hakim Abdallah a revenit pe teren la Dinamo, în meciul cu UTA. Fundașul de la Botoșani a oferit declarații și despre accidentarea extrem de gravă pe care i-a provocat-o atacantul „câinilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suspendarea lui Hakim Abdallah a fost redusă de la șase etape la două, astfel că atacantul a revenit pe teren pentru Dinamo. Acesta a și marcat în duelul cu UTA, în urma căruia „câinii” s-au clasat pe loc de baraj.

Romario Benzar, reacție nervoasă după ce Abdallah a revenit pe teren la Dinamo

Romario Benzar a fost lovit foarte dur de Hakim Abdallah, cu piciorul în cap, în meciul dintre Botoșani și Dinamo. Fundașul moldovenilor a dezvăluit că începe să se simtă mai bună, după lovitura puternică încasată.

Acesta însă a avut o reacție ironică, după ce i-a fost redusă suspendarea lui Hakim Abdallah. Benzar a transmis, ironic, că oficialii care i-au micșorat pedeapsa atacantului lui Dinamo „merită un suc”.

„Sunt mai OK, s-a prins și rana. Sunt dezamăgit de comisii. Cred că le-a ieșit… S-a salvat Dinamo? (2-0, primul gol Abdallah) Da? Deci le-a ieșit. Bravo, felicitări, merită și ei un suc.

Reclamă
Reclamă 4

Nu sunt ranchiunos, nu port pică, dar când faci o greșeală, trebuie să plătește pentru ea. A dat 6 etape inițial de suspendare. După, două… De ce? Întreb. Dacă eram străin și nu român, oare se judeca la fel? La fel era măsura? Întreb și eu. Dacă-mi spui că a dat și gol, bravo, felicitări.

N-am nicio treabă cu Dinamo, cu nimeni. Să se salveze și ei dacă merită și sunt mai buni. N-am nimic nici cu Abdallah. Supărarea mea e pe cei de la comisii”, a declarat Romario Benzar, conform gsp.ro.

Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni

S-a aflat când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni. „Câinii” au avut ghinion la tragerea la sorți și vor disputa partida retur în deplasare.

Reclamă

Botoşani o va întâlni pe teren propriu pe CS Mioveni, iar Dinamo Bucureşti pe AFK Csikszereda Miercurea Ciuc în prima manşă a barajelor pentru menţinerea/promovarea în Superligă, conform tragerii la sorţi care a avut loc, luni, la sediul Federaţiei Române de Fotbal.

Meciurile tur vor avea loc vineri, 17 mai, respectiv luni, 20 mai, ambele fiind programate de la ora 20:00. Partidele retur, programate pe terenurile cluburilor de ligă secundă, se vor disputa o săptămână mai târziu.

În urma rezultatelor înregistrate în ultima etapă a play-off-ului din Liga 2 şi în ultima etapă a play-out-ului Superligii, CS Mioveni a încheiat sezonul pe poziţia a 5-a în clasament şi va întâlni echipa de pe locul 8 din play-out-ul Superligii, FC Botoşani.

De asemenea, Csikszereda Miercurea Ciuc a încheiat sezonul pe poziţia a 6-a şi va evolua împotriva echipei clasate pe locul 7 în play-out-ul Superligii, Dinamo.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:27

Un nou transfer la CFR Cluj! Continuă întăririle pentru Dan Petrescu

10:24

Argentina s-a calificat în sferturile Copa America, după o victorie dramatică! Chile a acuzat dur arbitrajul: „Unde e VAR-ul?”

10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și