Închide meniul

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la Laurenţiu Reghecampf: „Mi-a trimis şi o inimioară!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 noiembrie 2022, 14:06

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la Laurenţiu Reghecampf: „Mi-a trimis şi o inimioară!

Veste uriaşă pentru Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, la conferinţa de presă a lui FCSB / Antena Sport

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la cel care ar putea deveni antrenor la FCSB, Laurenţiu Reghecampf. „Interimarul” roş-albaştrilor a dezvăluit ce i-a transmis tehnicianul lui Neftchi Baku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Reghecampf este pe picior de plecare din Azerbaidjan şi au apărut tot mai multe zvonuri că ar putea să revină la echipa lui Gigi Becali. Acesta ţine legătura şi cu Pintilii.

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la Laurenţiu Reghecampf. Ce i-a scris „Reghe”

Când ai vorbit ultima dată cu Laurenţiu Reghecampf?„, a fost întrebarea pe care a primit-o Pintilii la conferinţa premergătoare meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ieri. Şi azi! Nu, glumesc, nu mai ştiu. Ieri sau alaltăieri, nu mai ştiu exact. Mi-a dat un mesaj, atât: ‘Felicitări, Pinti şi ţine capul sus!’. Şi mi-a trimis şi o inimioară, da. A zis că ţine la mine„, a dezvăluit Mihai Pintilii.

Pintilii s-a ferit să anunţe dacă sunt şanse la Laurenţiu Reghecampf să vină la FCSB. „Nu ştiu, întrebaţi conducerea„, a spus antrenorul interimar al vicecampioanei României.

Reclamă

A apărut şi o variantă surprinzătoare. Mihai Pintilii ar fi dispus să rămână antrenorul principal la FCSB, a anunțat Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor îl forțează pe fostul mijlocaș să antreneze echipa.

Mihai Pintilii a anunțat în multe rânduri că nu vrea să rămână antrenor principal la FCSB, pentru că nu se simte pregătit.

Dacă mai câştigăm două meciuri, el va rămâne. Mi-a spus că nu e pregătit. I-am spus că e pregătit, că vreau eu! Atunci a spus: ‘Nea Gigi, eu nu sunt pregătit, dar o scoatem la capăt’. Cu Rapid era cel mai important meci. Aveam prea multe peste noi. Acum Rapid o să fie la 3 puncte, e un fleac„, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Pintilii a pregătit-o pe FCSB la meciul cu rivala Rapid, câștigat de roș-albaștri fără drept de apel, 3-1.

Mihai Stoica a rupt tăcerea despre revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB

Mihai Stoica a spus că doar Gigi Becali poate decide dacă Reghecampf va reveni la FCSB. Doar că, deocamdată, vicecampioana României nu se gândește la fotbal, ci la spiritualitate.

(n.r. dacă vine Reghecampf, trebuie să lucreze cu Neubert?) Asta putem să discutăm dacă spune Gigi că <<va veni Reghecampf, vorbeşte cu el, stabiliţi şi stafful>>. Deocamdată nu vreau să discut situaţii ipotetice. Reghecampf este sub contract în campionatul azer.

(n.r. dacă există discuţii cu antrenori în momentul de faţă) Nu, din câte ştiu eu, nu. Avem alte priorităţi acum, fotbalul este pe planul doi. Este săptămână importantă (n.r. din punct de vedere religios)”, a spus Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și