Închide meniul

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu: „Sper să aibă noroc! El trebuie să intre în teren și să joace fotbal!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 august 2024, 19:24

Reclamă
Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu: „Sper să aibă noroc! El trebuie să intre în teren și să joace fotbal!

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu

Dan Petrescu, la conferinţa de presă / AS.ro

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu. Antrenorul celor de la CFR Cluj a spus că speră ca Louis Munteanu să aibă un debut perfect.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Louis Munteanu poate debuta la CFR Cluj în derby-ul cu Universitatea Cluj. Dan Petrescu a anunţat că este posibil ca Louis Munteanu să înceapă meciul ca titular.

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Louis Munteanu

”E clar că e atmosferă bună. Sper că s-au odihnit jucătorii. Sunt foarte multe meciuri, nu e ușor. Când schimbi echipa de la meci la meci nu e ușor, dar asta trebuie să facem. E foarte bine că ne-am calificat, însă și campionatul e foarte important. Vor fi schimbări în primul 11. N-au timp să-și revină jucătorii în două zile și jumătate. Drumul a fost destul de greu, am ajuns la 5 dimineață acasă.

Avem și niște jucători cu anumite vârste. La cei tineri e mai ușor, dar la ceilalți e foarte greu, mai ales că e și căldură. Căldura ne omoară mai rău. Pe Louis Munteanu l-am văzut doar la antrenament, ieri. E greu să-mi dau cu părerea. Trebuie să cred în el, în ce-mi spune el și ce a făcut în Italia. Normal că Fiorentina face antrenamente bune.

N-a jucat, nu știe lotul, dar nu mai avem timp să ne cunoaștem pentru că meciurile vin peste noi. El trebuie să intre în teren și să joace fotbal. Sper să și aibă noroc, la primul meci trebuie să ai noroc. Da, de ce să nu fie titular mâine seară? Vedem, ori pe bancă, ori titular. E posibil orice”, a spus Dan Petrescu într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Gică Hagi, mesaj pentru Louis Munteanu după transferul la CFR Cluj

Gică Hagi a avut un mesaj pentru Louis Munteanu, după transferul acestuia la CFR Cluj. Antrenorul de la Farul Constanța nu și-a uitat fostul elev și a vorbit despre acesta, în cadrul unei conferințe de presă.Louis Munteanu a fost achiziționat de CFR Cluj de la Fiorentina, în schimbul unei sume de aproximativ 2,3 milioane de euro. Atacantul care a fost împrumutat, în ultimele două sezoane, la Farul a mai fost și pe lista de transferuri a celor de la FCSB și Rapid.

Înainte de partida cu Poli Iași, care este programată sâmbătă, de la ora 21:00, Gică Hagi a vorbit despre transferul lui Munteanu.

„Regele” a transmis faptul că îi urează multă baftă în tricoul echipei antrenate de Dan Petrescu și că atacantul pe care „l-a crescu” și-a făcut datoria în timpul în care a fost legitimat la Farul.

Reclamă

„El are drumul lui. Important e că, atunci când a fost la noi, și-a făcut datoria foarte bine. E un jucător pe care l-am crescut aici. El are drumul lui în viață, își hotărăște drumul lui. Noi, de aici, îi urăm baftă”, a spus Gică Hagi, în cadrul unei conferințe de presă.

Se califică FCSB în play-off-ul Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

Andreea Elena Taloş s-a clasat pe locul 10 în finala de triplusalt: „Mi-am îndeplinit cel mai mare vis!”

21:53

FotoNocturna a cedat la Farul – Poli Iaşi! Gică Hagi, criză de nervi la marginea terenului

21:40

LIVE TEXTFarul Constanța – Poli Iași 2-0. Rivaldinho şi Gabi Iancu au înscris pentru echipa lui Hagi. Probleme cu nocturna la Ovidiu!

21:25

„Ce urmează pentru mine?” David Popovici, reacţie sinceră după ce s-a întors acasă cu două medalii de la Jocurile Olimpice 2024

20:52

Prin ce trece Jose Mourinho din cauza lui Istvan Kovacs: „Şi-a pierdut somnul şi are mare anxietate!”. Dezvăluiri din interior

20:51

Ungurii, derapaj după ce Imane Khelif a învins-o pe Luca Hamori la Jocurile Olimpice

1 FotoImagini de senzaţie cu Ianis Hagi şi Elena în luna de miere. Paradisul unde au plecat cei doi: „Ce frumuseţe!” 2 FotoCâţi bani a primit solistul din momentul controversat al „Cinei cea de Taină”, de la deschiderea Jocurilor Olimpice 3 Team Romania la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 7 | România a obţinut două medalii de argint la canotaj 4 Foto„Incompetenţi şi furioşi!” Reacţii fără precedent, după scandalul de dopaj din finala de 100 m liber de la Jocurile Olimpice 5 Dinamo – Gloria Buzău 4-1. „Câinii” au făcut spectacol de ziua lui Cornel Dinu şi sunt pe locul 2 în Liga 1! „Dublă” Politic 6 FotoDavid Popovici, aşteptat cu flori pe aeroport la revenirea în România: „E nevoie de bani investiţi în sport”
Citește și