Închide meniul

Mesajul lui Mirel Rădoi înaintea duelului cu Adrian Mutu: „Ne cunoaştem bine! Am fost şi adversari în Champions League!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 noiembrie 2022, 18:21

Mesajul lui Mirel Rădoi înaintea duelului cu Adrian Mutu: „Ne cunoaştem bine! Am fost şi adversari în Champions League!

Mirel Rădoi, declaraţii înaintea duelului cu Adrian Mutu

Mirel Rădoi, în timpul unui meci / Hepta

Mesajul lui Mirel Rădoi înaintea duelului cu Adrian Mutu. Antrenorul Universităţii Craiova spune că îl cunoaşte bine pe Adrian Mutu. Cei doi au fost colegi la naţională, dar au colaborat şi la FRF, când Rădoi era selecţionerul naţionalei mari, iar Mutu i-a luat locul la naţionala de tineret.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi e de părere că partida dintre Rapid şi Universitatea Craiova va fi un adevărat derby, atât pe teren cât şi în tribune. Rădoi nu s-a ferit să vorbească nici de duelul său cu Mutu.

Mesajul lui Mirel Rădoi înaintea duelului cu Adrian Mutu

Eu cred că va fi un derby atât pe teren, cât și în tribune. Un meci în care se întâlnesc doi antrenori care se cunosc foarte bine. Am fost la naționala mare, eu, el la cea `mică`, am fost doi ani colegi la licența PRO, colegi la echipa națională atâta timp, am fost și adversari în Champions League.

E clar că amândoi ne cunoaștem principiile de joc. Vom încerca să ne surprindem unul pe celălalt din punct de vedere tactic, dar cred că meciul se va ridica la nivelul așteptărilor.

Mari probleme nu avem, exceptându-i pe Elvir Koljic și Raul Silva. Restul jucătorilor sunt apți, din punct de vedere fizic. Mai ales acasă, sunt mai multe punct forte decât slabe. Acasă sunt foarte puternici, liniile sunt foarte apropiate, sunt sus. Să sperăm că spațiile dintre fundașii centrali și fundașii laterali vor fi speculate de către jucătorii noștri.

Reclamă

Jucătorii s-au antrenat foarte bine săptămâna aceasta, exceptând rezultatul cu Ocna Mureș, din Cupă. Sper să se ridice la nivelul așteptărilor și să demonstreze că meciul din Cupă a fost o simplă întâmplare”, a spus Mirel Rădoi înaintea derby-ului din Giuleşti.

Rădoi a dezvăluit şi ce va trebui să facă echipa sa pentru a contracara jocul avântat al rapidiştilor din Giuleşti.

În primul rând, cred că ne trebuie un echilibru între cele două faze – ofensivă și defensivă. După aceea, defensiv ar trebui să închidem spațiile între compartimente, unde în tur au fost destul de mari. Apoi, foarte multe acțiuni ale Rapidului au creat superioritate doi contra unu și trebuie să avem grijă. Am văzut partida tur. Cred că prin sistemul pe care îl avem acum, lucrurile astea se vor îmbunătăți.

Reclamă 4 / 0/3

Dacă ne uităm în ultimele trei partide, Adi a abordat trei sistem de joc: 4-4-2 în romb, 4-2-3-1 și 4-3-3. Din punctul meu de vedere, cred că va încerca să închidă zona centrală. Va încerca să blocheze rombul nostru din centrul terenului.

Va avea momente când va sta foarte sus pentru că joacă acasă, vor încerca să fie agresivi, să vină în presing, cu trei oameni sus. În sistemul nostru suntem pregătiți să construim atât în trei, cât și în patru, ca să putem crea o superioritate de la nivelul fundașilor centrali”, a spus Mirel Rădoi.

Recomandări
  • Mesajul lui Mirel Rădoi înaintea duelului cu Adrian Mutu
  • Antrenorul Universităţii Craiova spune că îl cunoaşte bine pe Adrian Mutu

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și