Închide meniul

Mesajul pe care Adrian Ilie i l-a transmis lui Florinel Coman, înainte de FCSB – CFR Cluj: „Asta i-am spus!”

Viviana Moraru Publicat: 7 august 2023, 14:29

Reclamă
Mesajul pe care Adrian Ilie i l-a transmis lui Florinel Coman, înainte de FCSB – CFR Cluj: „Asta i-am spus!

Ladislau Boloni s-a interesat de preţul lui Florinel Coman

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

S-a aflat care a fost mesajul pe care Adrian Ilie i l-a transmis lui Florinel Coman, înainte de FCSB – CFR Cluj 1-0. Fostul internaţional a purtat un scurt dialog cu extrema roş-albaştrilor, înainte ca derby-ul de pe Ghencea să înceapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Ilie a dat lovitura de start în duelul dintre FCSB şi CFR Cluj. Fanii roş-albaştrilor i-a scandat numele fostului jucător al Stelei.

Mesajul pe care Adrian Ilie i l-a transmis lui Florinel Coman, înainte de FCSB – CFR Cluj

Adrian Ilie i-a dat un sfat lui Florinel Coman, înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Fostul internaţional a dezvăluit că i-a transmis lui „Mbappe” să fie mai atent la joc şi mai concentrat.

Întrebat dacă crede că Florinel Coman se aseamănă cu el, la stilul de joc, Adrian Ilie a răspuns tranşant, şi a declarat că sunt jucători diferiţi.

De asemenea, Adrian Ilie a dezvăluit că a avut mari emoţii, atunci când întreaga peluză roş-albastră i-a scandat numele.

Reclamă

„Mă bucur pentru victoria Stelei (n.r. FCSB). Am avut mari emoţii când mi-a strigat tribuna numele. FCSB e cea mai în formă echipă şi mă aşteptam să-i bată pe CFR, care erau şi mai obosiţi. I-am transmis lui Florinel Coman să fie mai atent la joc, să fie concentrat.

(N.r. Poate fi Florinel Coman comparat cu tine?) Suntem jucători diferiţi, nu mai comparaţi jucătorii! Le doresc succes tuturor echipelor româneşti în Europa”, a declarat Adrian Ilie.

Florinel Coman şi-a dezvăluit secretul, după startul de sezon de vis la FCSB

Florinel Coman şi-a dezvăluit secretul, după startul de vis de sezon la FCSB. Extrema roş-albaştrilor a mărturisit că presiunea îl ajută să dea un randament bun. De asemenea, „Mbappe de România” a lăudat transferurile efectuate de gruparea vicecampipoană, în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Florinel Coman a mai subliniat faptul că nucleul de jucători de la FCSB a rămas acelaşi, de câteva sezoane, astfel că echipa nu duce lipsă de omogenitate. De asemenea, extrema roş-albastră a mai spus că majoritatea colegilor săi sunt jucători experiementaţi, care pot face diferenţa în meciuri.

„Ce am schimbat? Am rămas aceiași jucători, avem un grup omogen. Ne înțelegem foarte bine și s-au creat anumite automatisme. Avem jucători de valoare, ceea ce contează foarte mult la o echipă, iar atunci când unul nu este în formă, iese celălalt la rampă.

Suntem jucători care dăm totul pentru echipă. Suntem mai experimentați pentru că pentru că au venit niște jucători de care aveam nevoie. S-a văzut și în acest debut de campionat. Ne ajută foarte mult și experiența lor își pune amprenta pe jocul echipei și asta ne bucură.

Pe mine mă ajută presiunea! Dar trebuie să am reușite. Asta contează la un lider, să facă lucrurile cât mai bine și să-și ajute echipa în momentele dificile”, a declarat Florinel Coman, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham Vezi toate știrile
Citește și