Închide meniul

Mesajul pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Adrian Mititelu, după plecarea de la FC U Craiova 1948: „Asta i-am spus!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 august 2023, 21:42

Mesajul pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Adrian Mititelu, după plecarea de la FC U Craiova 1948: „Asta i-am spus!

Mesajul pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Adrian Mititelu, după plecarea de la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică, în timpul unui meci/ Hepta

S-a aflat mesajul pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Adrian Mititelu, după ce a fost demis de la FC U Craiova 1948. Antrenorul i-a spus patronului din Bănie faptul că ar fi calificat echipa în play-off, dacă era lăsat în continuare pe banca oltenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a rezistat pe banca celor de la FC U Craiova 1948 doar cinci runde, timp în care a înregistrat două victorii şi trei înfrângeri.

Mesajul pe care Nicolae Dică i l-a transmis lui Adrian Mititelu, după plecarea de la FC U Craiova 1948

Mihai Stoica l-a întrebat pe Nicolae Dică cum a decis să o preia pe FC U Craiova 1948, în condiţiile în care nu a efectuat cantonamentul de vară alături de olteni.

Răspunsul lui „Nic” a venit imediat, şi a declarat că avea mare încredere în echipa din Bănie. De asemenea, Dică a dezvăluit că şi lui Adrian Mititelu i-a transmis acest fapt, dezvluindu-i că ar fi calificat echipa în play-off, dacă nu era demis.

„Chiar voiam să te întreb, că nu am apucat. Cum te-ai descurcat deşi n-ai făcut pregătirea? Pentru că te ştiam un tip analitic. Îţi plăcea echipa?”, a fost întrebarea pe care i-a pus-o Mihai Stoica lui Nicolae Dică, conform orangesport.ro.

Reclamă

„Îmi plăcea echipa. Poate în cinci-şapte etape, echipa intra în ritm. Eu am venit aici şi am vrut să schimb un fundaş central. Aveam conditiile necesare (n.r. la Craiova). Baza e foarte frumoasă, multe terenuri de antrenament.

Când ne-am despărţit, i-am spus (n.r. lui Adrian Mititelu) că dacă rămâneam, făceam performanţă. Asta i-am zis. Şi am rămas plăcut surprins că primeam mesaje frumoase de la jucători”, a răspuns imediat Nicolae Dică, conform sursei citate mai sus.

Nicolae Dică, avertizat după plecarea de la FC U Craiova 1948

Nicolae Dică a fost avertizat după plecarea de la FC U Craiova 1948. Florin Gardoş a declarat faptul că lui „Nic” îi va fi foarte greu să-şi găsească o echipă în Liga 1, după ce a fost demis de Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Florin Gardoş a analizat situaţia lui Nicolae Dică şi a ajuns la concluzia că aventura pe banca celor de la FC U Craiova 1948 a fost una neplăcută pentru antrenorul român.

Probabil s-a bazat pe faptul că are un lot bun acolo și a zis că îi face el (n.r. Dică). Având experiența de la FCSB, s-a gândit că poate să facă ceva. Dar chiar a ieșit rău. Eu nu văd cum și-ar mai găsi o echipă în Liga 1, în acest moment.

Ținând cont de ultimele experiențe. Pentru că la FCSB a plecat după două rezultate dezastruoase. Atunci jucătorii au spus că Pintilii le-a acordat încredere, ca și cum Dică nu ar fi făcut acest lucru.

Ceva nu a fost în regulă în acel vestiar. S-a dus la Mioveni, unde a retrogradat. Acum două etape la FCU Craiova. Deci nu știu ce soluții va mai găsi”, a declarat Florin Gardoş, pentru fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și