Închide meniul
Foto

Mesajul special primit de Joonas Tamm de la soţie, după ce a semnat cu FCSB: „Se pare că mă mut la Bucureşti!”. Drama prin care a trecut în Ucraina

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 iulie 2022, 17:12

Mesajul special primit de Joonas Tamm de la soţie, după ce a semnat cu FCSB: „Se pare că mă mut la Bucureşti!”. Drama prin care a trecut în Ucraina

Mesajul special primit de Joonas Tamm de la soţie

Jamm Tamm, mesaj de la Meryl Magi / Instagram

Joonas Tamm, noul jucător de la FCSB, nu vine singur în România. Fundașul estonian care este „pariul” lui Mihai Stoica vine la Bucureşti însoţit de soţie, dar şi de fiul său de o lună. Meryl Magi a transmis un mesaj special.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tamm a semnat un contract valabil pe un an şi a fost prezentat de clubul patronat de Gigi Becali. Acesta a fost felicitat de femeia din viaţa lui, care a anunţat că îşi face bagajele pentru a veni în Capitală.

Mesajul special primit de Joonas Tamm de la soţie

Sunt mândră de tine! Se pare că mă mut la București cu familia„, a postat soţia internaţionalului estonian pe contul ei de Instagram. A şi postat o imagine în care noul fundaş de la FCSB îşi ţine în braţe copilul născut pe 4 iunie.

Joonas Tamm a trecut printr-o dramă în momentul în care Vladimir Putin şi-a trimis trupele în Ucraina. Au fost momente de panică atât pentru fundaşul central al celor de la Vorskla Poltava, cât şi pentru soţia lui. Aceştia au părăsit de urgenţă, în lacrimi, ţara.

Mi-au dat lacrimile, pentru că Ucraina a fost casa mea timp de doi ani. Acest pământ colorat este atacat, iar prietenii mei sunt pe fugă. Simți că este acasă și că prietenii îţi sunt atacați. Este foarte greu de descris cât de multă milă îmi este Ucraina în acest moment„, spunea Meryl Magi pe 24 februarie, pentru elu24.postimees.ee imediat după ce a izbucnit războiul.

Reclamă

La prima conferință din postura de jucător al FCSB-ului, Tamm a dezvăluit că este conștient de ambițiile uriașe ale clubului din Berceni. De asemenea, fundașul de națională a recunoscut că a fost surprins de interesul manifestat de vicecampioană, dar n-a stat prea mult pe gânduri și a semnat.

Joonas Tamm a venit cu gânduri mari la FCSB: „Vreau titlul și performanță în Europa!”

Mă simt foarte bine. Vremea și orașul sunt foarte frumoase. Sunt fericit că sunt aici. Înseamnă foarte mult pentru mine faptul că am semnat cu un club cu o asemenea istorie, cu asemenea fani și cu un stadion superb. Este un lucru mare pentru mine.

Am fost surprins (n.r. – de interesul FCSB-ului), dar am fost interesat imediat. M-am consultat cu agentul, am spus ‘da’ și am venit aici. Cred că da (n.r. – dacă a contat că e jucător internațional), pentru că Steaua (n.r. – FCSB) este un club care joacă în Europa tot timpul și sunt ambiții mari aici. Cred că experiența mea și faptul că am jucat atât de multe meciuri la națională a contat.

Reclamă 4 / 0/3

Pe plan personal, voi încerca să fiu cât mai bun și să ajut echipa să aibă rezultate bune, iar colectiv, bineînțeles, să câștigăm campionatul și să facem performanță în Europa. Nu știu foarte multe despre suporteri, doar ce i-am văzut recent, însă știu că sunt foarte mulți, iar mesajul meu pentru ei este să ne ajute să devenim campioni și să facem treabă bună în Europa”, a spus Joonas Tamm, pentru FCSB TV.

Ce salariu va avea Tamm la FCSB

În această vară, vicecampioana României a transferat 3 fundași centrali: Joyskim Dawa, de la FC Botoșani, Rachid Bouhenna, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joonas Tamm, plecat recent de la Vorskla Poltava.

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia va semna pe un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat pentru www.as.ro.

Dacă roș-albaștrii vor fi mulțumiți de evoluțiile fundașului cotat la 600.000 de euro, atunci înțelegerea va fi prelungită cu încă un sezon, iar salariul va ajunge, conform gsp.ro, la 16.000 de euro.

MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și