Închide meniul

„Mi-a spus că leşină pe teren!” Gigi Becali, mesaj incredibil despre Eduard Radaslavescu: „Lasă-l, mă, să leşine!”

Viviana Moraru Publicat: 14 noiembrie 2023, 16:30

Reclamă
„Mi-a spus că leşină pe teren! Gigi Becali, mesaj incredibil despre Eduard Radaslavescu: „Lasă-l, mă, să leşine!

Gigi Becali, mesaj incredibil despre Eduard Radaslavescu

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia Images

Gigi Becali a transmis un mesaj incredibil despre Eduard Radaslavescu. Mijlocaşul de 19 ani a fost titular în premieră la FCSB, iar partida cu FCU Craiova l-a solicitat la maxim. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit cum s-a simţit acesta, pe finalul meciului cu oltenii lui Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eduard Radaslavescu a fost surpriza din atacul FCSB-ului, pentru meciul cu FCU Craiova. În lipsa lui Andrea Compagno, Radaslavescu a fost folosit pe poziţia de vârf în duelul ci oltenii, câştigat de roş-albaştrii cu 2-1.

Gigi Becali, mesaj incredibil despre Eduard Radaslavescu

Gigi Becali a dezvăluit că Mihai Stoica i-a spus că Eduard Radaslavescu se simţea epuizat pe finalul meciului cu FCU Craiova. Patronul de la FCSB nu a vrut să-l schimbe însă pe mijlocaşul de 19 ani, care a fost integralist în duelul cu oltenii lui Mititelu.

Becali s-a declarat mulţumit de prestaţia lui Radaslavescu, în special de modul în care a jucat pe final de meci, atunci când acuza oboseala.

„Mi-a spus Mihai Stoica că în ultimele 15 minute Radaslavescu spunea că simte că leșină pe teren. I-am zis lui MM: ’Lasă-l, mă, să leșine pe teren!’.

Reclamă

Problema e că a jucat mai bine atunci când s-a sufocat pe teren. Atunci a jucat mai bine, când era obosit. A fost bun, a fost mai dezinvolt pe final, mai bun. Bine, săracul, nici nu a primit”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Ce a vrut Gigi Becali să facă la pauza meciului FCSB – FCU Craiova!

S-a aflat ce a vrut Gigi Becali să facă la pauza meciului FCSB – FCU Craiova! Patronul roş-albaştrilor a vorbit despre victoria de pe Arena Naţională a echipei sale cu 2-1.

Vali Creţu s-a numărat printre titularii meciului de duminică seară, dar a stat pe teren doar 57 de minute. Fundaşul lateral a avut o intrare extrem de dură la Bahassa, cu talpa, văzând direct cartonaşul roşu.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul roş-albaştrilor nu l-a uitat pe Vali Creţu, spunând că a dorit să îl schimbe pe acesta încă de la pauza meciului, după ce acesta a încasat un cartonaş galben în minutul 44. În cele din urmă, Vali Creţu a rămas pe teren şi după pauză, experienţa sa fiind un motiv pentru care cei din staff-ul lui FCSB l-au păstrat pe teren:

„Extraordinar a jucat! Îţi dai seama, ce dăruire, să joci cu un om în minus şi să câştigi meciul, vai, vai, vai, ce extraordinar!

Am vrut să îl schimb la pauza. Am zis, băi, hai să-l schimbăm că ăsta ia al doilea galben. Nu, domne, că are experienţă… Băi, hai să-l schimbăm. Nu, domne, că are experienţă. Era să-i rupă piciorul, îi rupea piciorul. Nu se face asa ceva”, a spus Gigi Becali.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! Vezi toate știrile
Citește și