Închide meniul

Mihai Pintilii a plecat din România! Ce decizie a luat după meciurile conduse pe banca FCSB-ului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 noiembrie 2022, 20:12

Mihai Pintilii a plecat din România! Ce decizie a luat după meciurile conduse pe banca FCSB-ului

Mihai Pintilii, explicaţii pentru titularizarea lui Deian Sorescu pe postul de fundaş stânga

Mihai Pintilii, în timpul unei conferințe de presă/ Hepta

Mihai Pintilii a plecat din România și a mers să se relaxeze alături de copii la Londra. Antrenorul pe care Gigi Becali îl vrea principal la FCSB și-a luat liber după cele patru meciuri în care i-a condus pe roș-albaștri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a postat vineri pe Instagram o fotografie de la Londra, alături de soție și cei doi copii.

Mihai Pintilii a plecat din România

Sursa: Instagram Mihai Pintilii

Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB

Gigi Becali a avut o nouă reacţie virulentă din cauza posibilităţii ca Mihai Pintilii să nu poată fi antrenor la FCSB pentru că nu are licenţă PRO. Patronul FCSB şi-a adus aminte că nici Mirel Rădoi nu avea licenţă PRO când a fost numit selecţioner al României.

Păi, eu ce vrei să fac?! La națională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viața mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi. S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă. Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă. Și la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum. O să luăm un antrenor cu licență, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintili, îi dă amendă dacă dă sfaturi (n.r. – râde)„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Gigi Becali: „De ce să caut antrenor?”

Gigi Becali a avut o reacţie nervoasă în momentul în care i s-a amintit că Mihai Pintilii nu are licenţa PRO şi că trebuie să îi găsească antrenor. Patronul roş-albaştrilor a răbufnit şi a anunţat că încă este în căutarea unei soluţii regulamentare.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera vrea să îl lase în continuare „principal” pe Mihai Pintilii. Vrea să urmeze modelul lui Mihai Croitoru, care în acest sezon a stat atât pe banca lui FC U Craiova 1948, cât şi pe cea a lui FC Argeş.

„De ce să caut antrenor? Nu caut pentru că o să fac conform regulamentelor. Eu aşa fac. Dacă alţii au făcut, fac şi eu la fel. Dacă a făcut Croitoru, înseamnă că se poate. Atunci înseamnă că şi eu pot. Se poate legal, nu?

Hai să vă spun un lucru, fiecare are opinia lui. Eu sunt societate comercială şi îl angajez pe unul. Nu este tâlhar, e fotbalist. Este problema mea, e chestiunea mea economică. Ce, mă obligi pe mine să pun antrenor?

Reclamă 4 / 0/3

De ce să am licenţă, nu vreau să am licenţă! Eu ştii ce fac? Acum mă acomodez şi mă adaptez„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și