Închide meniul

Mihai Pintilii a venit la interviu în locul lui Leo Strizu, după FCSB – CS Mioveni 5-1: “De-asta sunt aici!”

Cosmin Cioboată Publicat: 5 decembrie 2022, 21:48

Reclamă
Mihai Pintilii a venit la interviu în locul lui Leo Strizu, după FCSB – CS Mioveni 5-1: “De-asta sunt aici!”

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB - Farul 2-3: "Nu pot să dau într-un singur jucător!"

Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

Mihai Pintilii a venit la interviu în locul lui Leo Strizu, după meciul FCSB – CS Mioveni 5-1, din etapa a 19-a din Liga 1. Vicecampioana n-a avut milă de ultima clasată și a dat recital de goluri pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La finalul partidei, Mihai Pintilii a surprins și a venit la interviu în locul noului antrenor principal al FCSB-ului, Leo Strizu.

Mihai Pintilii a venit la interviu în locul lui Leo Strizu, după FCSB – CS Mioveni 5-1!

Pintilii a declarat că se află în continuare la FCSB pentru a ajuta clubul cu delegările și realizările schimbărilor din timpul meciurilor.

Cel care a asigurat interimatul pe banca roș-albaștrilor, până la sosirea lui Leo Strizu, s-a arătat bucuros pentru prestația jucătorilor în fața Mioveniului.

“Mă bucur pentru băieți, e un lucru bun, sper să o ținem tot așa. Le-am zis să joace fotbal de plăcere. Important e că băieții au atitudine, personalitate și plăcere. Arată tot mai bine.

Reclamă
Reclamă

Eu sunt aici să ajut clubul, îi văd mult mai degajați. Dacă joacă, înseamnă că au plăcere. Nu îl iau acasă pe Coman, nu e copilul meu, e normal să fii dezamăgit când nu joci meci de meci. Eu sunt calm tot timpul. Eu deleg echipa, fac schimbările și atât. Obiectivul este ca băieții să vină cu plăcere la antrenamente”, a spus Mihai Pintilii, pentru digisport.ro.

FCSB, a 4-a victorie consecutivă în Liga 1!

FCSB – CS Mioveni 5-1. A fost o victorie facilă pentru roș-albaștri pe Arena Națională. Vicecampioana României a bifat a patra victorie consecutivă. Echipa lui Leo Strizu s-a apropiat de podium.

Meciul s-a „rupt” în minutul 25, când Leo Strizu l-a înlouit pe Oaidă cu Edjouma, iar francezul a deschis scorul doar șase minute mai târziu. Din acel moment, roș-albaștrii s-au dezlănțuit.

Reclamă

Adrian Șut a reușit o „dublă” și au mai înscris și Florinel Coman și Eduard Radaslavescu. Pentru Mioveni a punctat Liviu Antal.

În urma acestui succes, FCSB a urcat pe locul patru în Liga 1, la două puncte de ultimul loc de podium, ocupat de Rapid. Liderul Farul este însă la 12 lungimi în față. CS Mioveni, cu 8 puncte, rămâne ultima clasată.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:25 27 sept.

Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria

0:21 27 sept.

Darius Olaru, prima reacţie după „dubla” de vis din FCSB – RFS 4-1: „Era cel mai uşor meci!” Mesaj pentru Ştefănescu şi Bîrligea

0:09 27 sept.

„Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali

23:55

Cum arată clasamentul din grupa de Europa League, după prima etapă! FCSB, peste favoritele competiţiei

23:50

Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii

23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 5 Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și