Închide meniul

Mihai Pintilii, mesaj de luptă înainte de FCSB – Rapid: „În derby-uri se egalează tot”. Ce spune despre Adi Mutu

Viviana Moraru Publicat: 5 noiembrie 2022, 13:41

Reclamă
Mihai Pintilii, mesaj de luptă înainte de FCSB – Rapid: În derby-uri se egalează tot”. Ce spune despre Adi Mutu

Mihai Pintilii, explicaţii pentru titularizarea lui Deian Sorescu pe postul de fundaş stânga

Mihai Pintilii, în timpul unei conferințe de presă/ Hepta

Mihai Pintilii a transmis un mesaj de luptă, înainte de confruntarea „de foc” dintre FCSB și Rapid. Antrenorul interimar al roș-albaștrilor susține că în derby-uri nu contează poziția din clasament, și nu există o favorită clară. Meciul va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Rapid, în derby-ul ce ține capul de afiș al etapei a 17-a din Liga 1. După demisia lui Nicolae Dică, de la finalul rundei precedente, Mihai Pintilii va sta pe bancă la confruntarea cu giuleștenii, așa cum a făcut-o și la ultimul meci din Conference League.

Mihai Pintilii, mesaj de luptă înainte de FCSB – Rapid

Mihai Pintilii susține că derby-ul cu Rapid este unul dintre singurele rămase pentru roș-albaștrii, având în vedere că rivala Dinamo este în liga secundă. Tehnicianul susține că meciul va fi unul echilibrat, deși giuleștenii se află la o distanță uluitoare de 12 puncte în clasament.

Cât despre rivalii de la Rapid, Mihai Pintilii îi vede candidați cerți pentru a cuceri titlul din Liga 1. Fostul mijlocaș a declarat că-l va felicita pe Adi Mutu pentru munca depusă pe banca giuleștenilor. Totodată, Pintilii susține că rezultatul obținut de o echipă într-un derby este doar rezultatul efortului depus de jucători și de suporteri.

Într-un cuvânt, derby-ul campionatului, singurul care a rămas. Cred că e cel mai important meci al nostru și cel mai frumos. Sper să le facem o bucurie suporterilor și să câștigăm acest meci. (N.r. – Cum e să stai pe bancă la acest meci?) Greu, e greu să stai pe bancă și acum, și la meciul trecut, și când am jucat cu Slovan. Chiar nu mă așteptam, dar asta fiind situația, sunt aici să ajut clubul și sper să treacă cât mai repede perioada asta.

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Pintilii: „Orice echipă se bucură să ne prindă într-o perioadă proastă”

Simt echipa alături de mine, grupul îl simt bine. Ei trebuie să demonstreze asta în teren, nu trebuie să îi simt aproape de mine. Ei trebuie să ducă echipa asta spre victorie, să câștigăm meciurile, asta e cel mai important. Nu îmi doresc să mă iubească. M-aș bucura mult mai mult dacă am câștiga meciurile și pe mine să mă înjure. Cred că atunci ar fi satisfacția mai mare, pentru că atunci e liniște la echipă și totul e bine și frumos.

Cred că orice echipă se bucură să ne prindă printr-o perioadă mai proastă. (N.r. – E favorită Rapid?) Normal, din pricina locului din clasament. Dar în derby-uri niciodată nu contează chestia asta. În derby-uri se egalează tot. (N.r. – Se luptă la titlu Rapid?) Dacă sunt acolo, clar. Cine intră în play-off, se bate la titlu.

(N.r. – Despre Adrian Mutu) Am jucat cu el și la echipa națională. Pentru mine e un fost coleg, un antrenor bun, o să îi strâng mâna, o să îl felicit, simplu. (N.r. – Vei aborda altă tactică la meciul cu Rapid?) Nu, într-un derby nici nu trebuie să ai antrenor. Aici ține totul de tine și de suporteri. Vom vedea mâine, în funcție și de cum se simt jucătorii. Au jucat acum 3 zile un meci greu, au alergat destul de mult. Probleme am avut în apărare de când am început, e problema noastră cea mai importantă. Toată lumea e responsabilă și toți suntem vinovați pentru că primim goluri”, a declarat Mihai Pintilii, în conferința de presă premergătoare duelului dintre FCSB și Rapid.

Reclamă
Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:27

Duel românesc în primul tur al WTT Star Contender Bangkok 2024, live în AntenaPLAY. Bernadette Szocs, direct în turul 2

10:56

Noutăţile din sport ale lunii iulie, în AntenaPLAY

10:47

Lovitura primită de Brazilia, înaintea sfertului de finală cu Uruguay, de la Copa America

10:40

Presa maghiară a făcut praf naţionala lui Edi Iordănescu, după România – Olanda 0-3: „Teribil de slabi”

9:35

Presa din Olanda recunoaşte că un jucător al lui Ronald Koeman ar fi trebuit eliminat: „E de roşu, intervenţie de rugby”

9:03

Ilie Dumitrescu a anunţat care e antrenorul care va duce România la Campionatul Mondial din 2026: „E omul ideal”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 3 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și