Închide meniul

Mihai Popescu a semnat cu Farul! Gică Hagi, dezlănțuit pe piața transferurilor. „Regele” a adus 10 jucători în această vară

Cosmin Cioboată Publicat: 21 iunie 2022, 13:05

Mihai Popescu a semnat cu Farul! Gică Hagi, dezlănțuit pe piața transferurilor. „Regele a adus 10 jucători în această vară

Mihai Popescu a semnat cu Farul Constanța

Mihai Popescu a semnat cu Farul Constanța / Facebook Farul

  • Mihai Popescu a semnat cu Farul Constanța
  • Gică Hagi, dezlănțuit pe piața transferurilor

Mihai Popescu a semnat cu Farul. Clubul patronat de Gică Hagi a ajuns la 10 transferuri realizate în această vară. Fostul fundaș de la Dinamo, ultima oară la Hamilton (Scoția), va evolua la Farul în următoarele două sezoane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi face furori pe piața transferurilor. „Regele” a adus 10 jucători la echipă de la începutul perioadei de mercato.

Mihai Popescu a semnat cu Farul pe două sezoane!

Mihai Popescu a semnat cu Farul un contract valabil pe doi ani. Fundașul central, în vârstă de 29 de ani, a evoluat ultima oară în Scoția, la Hamilton, sub formă de împrumut de la Hearts. Popescu a cucerit două trofee în România: Cupa Ligii, cu Dinamo, și Supercupa României, cu FC Voluntari.

Reclamă

„Fundașul central Mihai Popescu este de astăzi noul jucător al formației noastre după ce a semnat un contract valabil pentru următorii doi ani.

În vârstă de 29 de ani (7 mai 1993) și 1,88m, Mihai Popescu a mai evoluat în carieră pentru Dinamo, Dunărea Călărași, FC Voluntari, St. Mirren (Scoția), Hearts of Midlothian (Scoția).

Reclamă

În palmaresul său figurează Cupa Ligii câștigată cu Dinamo în 2017 și SuperCupa României obținută cu FC Voluntari în 2017.

Mult succes în tricoul alb-albastru, Mihai!”, a anunțat Farul, pe contul oficial de Facebook.

Farul a ajuns la 10 transferuri în această vară

Ieri, echipa antrenată și patronată de Gică Hagi l-a prezentat și pe Robert Ion. Jucătorul de 21 de ani s-a despărţit de FCSB şi a semnat cu Farul Constanţa pentru următorii trei ani. Sezonul trecut, acesta a fost împrumutat la Academica Clinceni.

Reclamă 4 / 0/3

Printre cele 10 transferuri ale Farului se numără și cel al lui Gabi Torje. Fostul dinamovist a dezvăluit că Gică Hagi a fost primul care l-a contactat după retrogradarea istorică a clubului din „Ștefan cel Mare”.

Gică Hagi a avut o campanie de transferuri uimitoare la începutul acestei veri, reușind să aducă nu mai puțin 10 jucători.

Jucătorii care au semnat cu Farul sunt: Mihai Popescu – de la Hearts, Robert Ion – de la FCSB, Dragoș Nedelcu – de la FCSB, Gabriel Torje – de la Dinamo, Vlad Morar – de la Dinamo, Romario Benzar – de la Lecce, Alexandru Buzbuchi – ultima oară la Gaz Metan, Kevin Doukoure – de la Tabor Sezana, Jeremy Corinus – de la Academica Clinceni și Ayrton Mboko – de la Academica Clinceni.

Reacţia lui Gabri Torje după ce a semnat cu Farul

Gabi Torje a oferit o primă reacție, la conferința de presă, după ce a semnat cu echipa lui Gică Hagi. „Regele” a fost cel care l-a promovat în Liga 1 pe Torje, în sezonul 2005/2006, la Poli Timișoara.

„Gică Hagi m-a promovat in Liga 1, la 16 ani. A avut încredere în mine, a fost cel care m-a sunat primul. N-am ezitat să vin aici nicio secundă. Dânsul a avut mereu încredere în mine. Am venit aici să îl ajut cât de mult pot, și dânsul mă va ajuta pe mine în cariera mea pentru ca încă mai am de jucat fotbal.

(n.r. – despre retrogradarea lui Dinamo) E clar că e o dezamăgire pentru noi ca și jucători, însă problemele mai mari sunt altele în viață.

Obiectivele sunt mari aici. E clar că ne dorim să fim în playoff și să fim mai sus decât anul trecut. Faptul că am fost contactat de cei de la Farul și de Gică mi-a dat încredere și trebuie să demonstrez că sunt un jucător valoros. E clar că orice jucător care e în activitate se gândeste la națională”, a spus Gabi Torje, la conferința oficială a Farului.

Reclamă

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
"Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?" Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri
Fotbal • 10:08
„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”