Închide meniul

Mihai Rotaru a anunţat transferurile lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho, la Universitatea Craiova. Cei doi urmează să se alăture lotului condus de Laszlo Balint

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2022, 13:16

Mihai Rotaru a anunţat transferurile lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho, la Universitatea Craiova. Cei doi urmează să se alăture lotului condus de Laszlo Balint

Sergiu Hanca şi Rivaldinho, într-un meci pentru Dinamo

Sergiu Hanca şi Rivaldinho, într-un meci pentru Dinamo / Hepta

Mihai Rotaru a anuţat transferurile lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho, care s-au despărţit de formaţia de primă ligă poloneză, Cracovia. Patronul Universităţii Craiova a declarat că cei doi au ajuns luni în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca şi Rivaldinho revin în Liga 1. Cei doi au mai jucat împreună pentru Dinamo, între 2017 şi 2018. Aceştia vor semna cu Universitatea Craiova, şi se vor alătura lotului condus de Laszlo Balint.

Mihai Rotaru a anunţat transferurile lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho

Mihai Rotaru a anunţat două noi transferuri la Universitatea Craiova. Sergiu Hanca şi Rivaldinho au sosit în Bănie, urmând să semneze contractele. În această vară, oltenii i-au mai adus pe Raul Silva şi Ivan Martic, însă nu se vor opri la doar patru transferuri.

„Noi continuăm campania de transferuri. Azi au venit Rivaldinho și Hanca. Campania continuă, momentan sunt 4 jucători aduși: Martic, Raul Silva, plus cei doi.

Martic a mai fost la noi, iar pe Hanca și Rivaldinho îi cunoaștem. La nivel de mentalitate, clubul va avea o creștere. La nivel de responsabilitate, de mentalitate, vom avea o creștere”, a declarat Mihai Rotaru, pentru Pro Arena.

Reclamă

Rivaldinho a evoluat pentru Cracovia timp de doi ani, în 2020 fiind cumpărat de la Farul, în schimbul a 300.000 de euro. Atacantul a bifat 51 de partide pentru formaţia poloneză, marcând 3 goluri, şi contribuind cu pasă decisivă la alte 3.

De cealaltă parte, Sergiu Hanca a evoluat în Liga 1 pentru ASA Tg. Mureş şi Dinamo. Pentru „câini” a jucat timp de trei ani. În 2019 se despărţea de clubul din Ştefan cel Mare, pentru care a bifat 112 partide, marcând 20 de goluri şi contribuind cu pasă decisivă la alte 22. Hanca poate evolua pe posturile de fundaş şi mijlocaş dreapta. Acesta a bifat 7 partide şi în tricoul echipei naţionale, fiind debutat de Chritophe Daum, în 2017.

Mihai Rotaru a anunţat obiectivele Universităţii Craiova

Universitatea Craiova va întâlni joi, Vllaznia, în manşa a doua din confruntarea din turul secund de Conference League. În tur, oltenii au remizat în Albania, scor 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru a declarat că primul obiectiv al echipei este accederea în grupele Conference League. Patronul Universităţii Craiova a mărturisit că un parcurs cât mai bun în Europa este vital pentru bugetul formaţiei.

Primul obiectiv e accederea în grupele Conference. Avem nevoie ca fiecare firicel de iarbă să fie cu noi. Avem nevoie de suporteri să fie cu noi. Avem nevoie să câștigăm, apoi vine și Rapidul. Dar trebuie să câștigăm joi, vrem în grupe. Avem un culoar care ne permite accesul. Sunt încrezător că vom trece mai departe.

În primul rând, ne uităm la planul sportiv, apoi la cel financiar. Noi în acest an avem un deficit bugetar de 5 milioane. O calificare ne-ar completa bugetul, nu ar mai trebui să vină acționarii cu bani de acasă”, a mai spus Mihai Rotaru, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

În sezonul trecut, Universitatea Craiova a fost eliminată ruşinos de Laci, în turul doi preliminar din Conference League, după 1-0 în tur, şi 0-0 în returul din Bănie.

În Superliga, trupa lui Laszlo Balint este fără victorie, după primele două etape. Universitatea Craiova a remizat cu Sepsi, pe teren propriu, şi cu U Cluj, în deplasare. În runda viitoare, oltenii vor da piept cu trupa lui Adrian Mutu, Rapid.

Recomandări
  • Mihai Rotaru a anunţat transferurile lui Sergiu Hanca şi Rivaldinho
  • Cei doi s-au despărţit în această vară de Cracovia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
Vezi toate știrile
Citește și