Închide meniul

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul a fost prezentat oficial

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 septembrie 2024, 12:24

Reclamă
Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul a fost prezentat oficial

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul a fost prezentat oficial

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor. Jucătorul a fost prezentat oficial de Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova a anunţat transferul fundaşului Iago Lopez, în vârstă de 22 de ani. Fundaşul a mai jucat în cariera sa la AD Alcorcon, Logrones, CF Peralada și CD Mirandes.

Mihai Rotaru a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor

„OFICIAL | Bienvenido, Iago! 🤝Știința își întărește compartimentul defensiv și-l aduce în Cetatea Băniei pe fundașul dreapta Iago Lopez. Spaniolul în vârstă de 25 de ani va purta tricoul cu numărul 22.

Iago Lopez a evoluat în trecut la echipe precum AD Alcorcon, Logrones, CF Peralada și CD Mirandes. Mult succes în tricoul alb-albastru, Iago!„, a anunţat Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

Sorin Cârţu a făcut praf doi jucători de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Poli Iaşi

Sorin Cârţu a făcut praf doi jucători de la Universitatea Craiova după înfrângerea cu Poli Iaşi. Fostul preşedinte al echipei patronate de Mihai Rotaru „i-a luat la ţintă” pe Takuto Oshima şi Gregorio Sierra.

Reclamă
Reclamă

Eu când mă uit la un meci, îl văd cu ochiul specialistului, nu mă uit ca un spectator. Văd ce ar trebui făcut pentru a împlini obiectivul. Trebuie continuitate. Trebuie dârzenie (…) Jucătorii pe care i-am văzut până acum… Oshima are un stil interesant de joc. E tentant să-l apreciezi, dar el joacă foarte mult după ureche. Trebuia să aștepte o pasă în spate, dar s-a dus pe linia atacanților și apoi a avut loc un contraatac. În meciul cu Rapid, el nu a stat pe linia de 16 metri. Trebuia să aducă siguranță în vederea unui contraatac. Lipsesc jucătorii care să fie conectați. În schimb, mi-a plăcut Mora. E puțin totuși.

Eu mă uit la Sierra. Nu se poate să faci o asemenea greșeală. Uită fotbalul. El a jucat în liga a doua din Spania. Nu știe cum trebuie să acționeze ca fundaș stânga? Fă linia cu Zajkov. Ați văzut cum s-a dus? L-a scos din offside. Lipsă de inteligență. E haotic. Nu poți să joci după ureche niciodată, mai ales că ești adus din afară pentru a îmbunătăți situația echipei. Cum poți să faci asemenea greșeală?”, a spus Sorin Cârţu la fanatik.ro.

Nici antrenorul Costel Gâlcă nu a scăpat de criticile lui Sorin Cârţu. „Eu nu am înțeles schimbarea Ivan – Barbu. Noi am păcătuit. Nu s-a putut rezolva nimic”, a mai declarat Sorin Cârţu pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă

Cine va câştiga Liga Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:17

Gigi Becali vrea să apeleze la Inteligenţa Artificială ca să controleze şi antrenamentele la FCSB: „Oprește antrenamentul!”

13:50

Propunere incredibilă pentru Florentino Perez: „L-aş vinde pe Vinicius cu 300 de milioane euro!” Transferurile stelare propuse

12:35

Harlem Gnohere şi-a anunţat retragerea din fotbal. Mesaj tulburător legat de tatăl său. S-a semnat „Bisonescu”

11:30

Gigi Becali a dat o lovitură uriaşă pentru piaţa transferurilor: „Este unul dintre cei mai buni!” Anunţul lui Adrian Mutu

11:25

LIVE VIDEOGwangju – Yokohama şi Shandong – Mariners se joacă ACUM în Liga Campionilor Asiei, exclusiv în AntenaPLAY

10:59

Christian Horner, despre accidentul de coşmar al lui Sergio Perez de la Baku: „E foarte dezamăgitor! Ne-a distrus cursa!”

1 VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal 2 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 3 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 4 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 5 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist 6 Parma i-a stabilit un preţ uriaş lui Dennis Man! Poate deveni cel mai scump jucător român din istorie: „Începe licitaţia!”
Citește și