Închide meniul
Foto

Mihai Rotaru a venit pentru prima oară la conferinţa de prezentare a unui antrenor! Petev a semnat cu Universitatea Craiova

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 13:42 / Actualizat: 7 noiembrie 2023, 15:48

Reclamă
Mihai Rotaru a venit pentru prima oară la conferinţa de prezentare a unui antrenor! Petev a semnat cu Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a venit pentru prima oară la conferinţa de prezentare a unui antrenor

Imagine de la conferinţa de presă de prezentare a noului antrenor al Universităţii Craiova / AntenaSport

Mihai Rotaru a venit pentru prima oară la conferinţa de prezentare a unui antrenor. Bulgarul Ivaylo Petev a fost prezentat astăzi ca noul tehnician al Universităţii Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a punctat la conferinţa de presă faptul că e prima oară când prezintă oficial un antrenor.

Mihai Rotaru a venit pentru prima oară la conferinţa de prezentare a unui antrenor!

Sunt pentru prima dată într-o conferință de presă și sper să fie una care să aducă noroc. Am venit aici cu aceleași sentimente pe care le avem cu toții cei care suntem suporteri ai Universității Craiova.

Am venit nu doar cu speranță, am venit și cu încredere, de aceea am decis ca eu să fiu cel care îl prezint pe domnul Petev Ivaylo. Eu sunt cel care trebuie să-i ureze succes și sunt cel care trebuie să-l asigure că voi fi alături de el în toată această perioadă”, a declarat Mihai Rotaru.

Este foarte important pentru tot clubul ca fiecare să dea totul și Universitatea să arate așa cum trebuie. E echipa care m-a dorit cel mai mult din întreaga carieră și asta înseamnă respect. Ambițiile mele și ale patronului sunt aceleași.

Reclamă

Eu am jucat cu jucători români, am și antrenat jucători români. Am o părere bună despre ei. Urmăresc și campionatul, așa că e firesc să-ți iei informații. Este timp și pentru titlu. În acest moment nu este cel mai important lucru. Cel mai important e să pregătim echipa și să câștigăm fiecare meci.

Oriunde lucrez, lucrez din toată inima. Dacă nu îți faci munca 24 de ore din 24, n-ai succes. Eu nu trăiesc din trecut. Trecutul e statistică. Mâine e o zi nouă, trebuie să ne dezvoltăm. Eu trebuie să fac cunoștință cu echipa. Infrastructura e ok. Trebuie să muncim. Fără muncă nu există succes”, a spus Ivaylo Petev la conferinţa de prezentare ca noul antrenor al Universităţii Craiova.

Cunosc generația lui Hagi, a lui Lăcătuș”

”Am văzut multe meciuri ale Craiovei, știu jucătorii, trebuie să-i cunosc mai bine. Am respect foarte mare pentru poporul român, pentru jucători. Cunosc generația lui Hagi, a lui Lăcătuș. Suntem doar la câțiva kilometri unii de alții.

Reclamă 4 / 0/3

Derby-ul Olteniei a fost fenomenal. Trebuie să felicit toți fanii. Aici e infrastructură, sunt fani, trebuie să ne străduim să jucăm mereu în Europa. Contractul e până-n 2026. Or să vină trei persoane din staff-ul meu, am lucrat cu ei în Bosnia și la Ludogoreț.

Pe termen scurt, cel mai important este duminică. Mai avem 7 meciuri până la sfîrșitul anului și e important să obținem cât mai multe puncte. Respect orice adversar, dar pentru mine cea mai importantă e echipa mea.

Faptul că patronul e aici înseamnă respect. N-am știut că-i în premieră. Așteptările sunt mari, e normal. Prima dată trebuie să menținem un nivel bun, fără oscilații. Avem potențial, putem câștiga orice meci. Dinamo e Dinamo. Indiferent de formă, numele este mare. Important e cum vom acționa noi. Trebuie să ne prezentăm bine.

Cu Eugen Trică m-am înțeles bine. Mihai Stoichiță mi-a fost antrenor, acum douăzeci și ceva de ani, ținem legătura. Știu că-l voi antrena pe fiul lui Trică, dar cine merită joacă. El știe”, a mai declarat Ivaylo Petev la conferinţa de presă.

Dragoş Bon, despre viitorul antrenor al Universităţii Craiova

Dragoş Bon a recunoscut că echipa este în criză şi a spus că nu ştie nimic despre bulgarul Ivaylo Petev, cel care a fost în tribune şi despre care s-a spus că a bătut palma cu Mihai Rotaru pentru a prelua echipa.

La asemenea întâlniri nu mai contează locul din clasament. A fost un joc plăcut pentru telespectatori, noi nu ne regăsim. Etapele trec şi la final va fi greu să rămânem în obiective dacă risipim aşa puncte.

Suntem acolo, am rămas pe primele 4, e foarte important să ne trezim. Am spus-o şi după precedentele partide. Dacă nu reuşeşti să câştigi, nu poţi să te ajuţi.

Reclamă

Aşa sunt derby-urile, spectaculoase, cu răsturnări de situaţie, cu mulţi nervi. E îngrijorător că timpul trece şi nu reuşim să câştigăm.

E posibil, nu pot să vă contrazic, nu am nicio informaţie din postura mea de antrenor secund. Vă dau cuvântul meu de onoare. Aveţi oameni din conducere care vă pot răspunde (n.r. despre Ivaylo Petev)”, a declarat Dragoş Bon.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și