Închide meniul

Dragoş Bon, despre viitorul antrenor al Universităţii Craiova: „Vă dau cuvântul meu de onoare!” Ce au spus jucătorii

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 noiembrie 2023, 23:35

Dragoş Bon, despre viitorul antrenor al Universităţii Craiova: „Vă dau cuvântul meu de onoare! Ce au spus jucătorii

Dragoş Bon, despre viitorul antrenor al Universităţii Craiova

Hepta

Jucătorii Universităţii Craiova au avut discursuri sincere după remiza cu rivala FC U Craiova, scor 1-1. Mihai Căpăţînă, cel care a marcat golul Universităţii Craiova, a recunoscut că echipa a avut o evoluţie sub aşteptări în acest tur de campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Căpăţînă promite să se revnaşeze în faţa fanilor în prima etapă din retur, când vor întâlni pe Dinamo, marea rivală istorică. Şi Dragoş Bon a recunoscut că echipa ste în criză şi a spus că nu ştie nimic despre bulgarul Ivaylo Petev, cel care a fost în tribune şi despre care s-a spus că a bătut palma cu Mihai Rotaru pentru a prelua echipa.

Dragoş Bon, despre viitorul antrenor al Universităţii Craiova

La asemenea întâlniri nu mai contează locul din clasament. A fost un joc plăcut pentru telespectatori, noi nu ne regăsim. Etapele trec şi la final va fi greu să rămânem în obiective dacă risipim aşa puncte.

Suntem acolo, am rămas pe primele 4, e foarte important să ne trezim. Am spus-o şi după precedentele partide. Dacă nu reuşeşti să câştigi, nu poţi să te ajuţi.

Aşa sunt derby-urile, spectaculoase, cu răsturnări de situaţie, cu mulţi nervi. E îngrijorător că timpul trece şi nu reuşim să câştigăm.

Reclamă

Jucătorii noştri de atac nu marchează, îi aşteptăm să o facă. Cred că s-a creat un blocaj… Ivan, Markovic, Koljic, Mitriţă, jucători cu experienţă mare, nu reuşesc să marcheze. Sper să se rupă această pasă neagră.

E posibil, nu pot să vă contrazic, nu am nicio informaţie din postura mea de antrenor secund. Vă dau cuvântul meu de onoare. Aveţi oameni din conducere care vă pot răspunde (n.r. despre Ivaylo Petev)„, a declarat Dragoş Bon.

Jucătorii Universităţii Craiova, discursuri sincere după remiza cu rivala FC U Craiova

„Noi nu ne-am uitat la clasament, după cum ştiţi este un derby al oraşului. În aceste meciuri contează doar ambiţia pe teren. Noi suntem supăraţi că nu am reuşit să câştigăm, am condus şi cu 1-0, am avut şi ocazii. Suntem supăraţi că nu am câştigat. Un asemenea meci se trăieşte la cote maxime. Aşa este, nu avem parcursul pe care ni l-am dorit. Sperăm să reuşim săptămâna viitoare cu Dinamo să câştigăm. Nu ştiu nimic, vom vedea. Nu e nimeni mulţumit pentru că altele erau pretenţiile noastre când am început sezonul. Se putea mai mult, am spus că nu suntem mulţumiţi cu ce am realizat până acum„, a spus şi Mihai Căpăţână la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

„Am avut de muncă, mă bucur că am făcut un meci bun şi mi-am ajutat colegiii. Îmi pare rău că nu am câştigat. Era clar că era un meci al orgoliilor şi nu se vede diferenţa în clasament. A fost un adevărat derby. Nu vreau să vorbesc despre treaba asta. Sunt suporterii noştri, îi respectăm, e normal să fie supăraţi. Nu sunt mulţumit pentru că nu reuţim să câştigăm„, a spus şi Laurenţiu Popescu, cel care a fost desemnat jucătorul meciului.

Universitatea Craiova – FCU Craiova 1-1. Marile rivale s-au încurcat reciproc în derby-ul Băniei

Derby-ul Universitatea Craiova – FCU Craiova, scor 1-1, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Meciul din etapa a 15-a a Ligii 1 a adâncit criza la ambele echipe din Bănie.

Căpăţînă a deschis scorul în minutul 29 şi le-a ajutat pe gazde să intre în avantaj la pauză. În minutul 63, Aurelin Chiţu a restabilit egalitatea. Atacantul trupei lui Mititelu a ajuns la 9 goluri şi este cel mai bun marcator al Ligii 1. FCU Craiova a jucat în inefrioritate din minutul 77, după ce Padula a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

S-a terminat 1-1, iar echipa lui Adrian Mititelu a ajuns la şase meciuri la rând fără victorie în Liga 1. Este pe locul 12! Şi Universitatea Craiova este fără succes de patru partide şi este tot mai departe de îndeplinirea obiectivului. Echipa lui Mihai Rotaru are 23 de puncte, cu 8 mai puţin decât liderul FCSB (care are şi un meci în minus).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:21 Palermo – Reggiana LIVE VIDEO în AntenaPLAY (17:15). Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare! Echipele de start 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 Blackburn – Coventry (17:00) şi Hull City – Ipswich (22:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Şansă uriaşă pentru Ipswich 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și