Închide meniul

Mihai Rotaru, acuzaţii halucinante la adresa lui Sergiu Hanca: „Suspectez că a premeditat acel penalty”

Publicat: 9 decembrie 2022, 15:32

Mihai Rotaru, acuzaţii halucinante la adresa lui Sergiu Hanca: „Suspectez că a premeditat acel penalty

Sergiu Hanca, atacat de Mihai Rotaru

Hepta

  • Mihai Rotaru, acuzaţii halucinante la adresa lui Sergiu Hanca
  • Finanţatorul Universităţii Craiova a făcut o afirmaţie incredibilă

Mihai Rotaru, acuzaţii halucinante la adresa lui Sergiu Hanca. Finanţatorul Universităţii Craiova a făcut o afirmaţie incredibilă. „Suspectează” faptul că Sergiu Hanca a premeditat penalty-ul din meciul de Cupă cu Ocna Mureş, terminat la egalitate, scor 1-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sergiu Hanca este unul dintre jucătorii pe care Mirel Rădoi, fostul antrenor al Universităţii Craiova, i-a exclus din lot.

Mihai Rotaru, acuzaţii halucinante la adresa lui Sergiu Hanca

„Cred că Hanca a făcut un lucru nu că necugetat, un lucru care dă dovadă de lipsă de respect și de lipsă de educație. Eu cred că a vrut să provoace toată această nebunie. El a făcut parte din programul echipei, știa că e acolo, avea o divergență cu Rădoi, Rădoi știa că e impulsiv.

Reclamă

Suspectez în acest moment chiar că la Ocna Mureș, acel penalty care trebuia dat celor de la Ocna Mureș, Hanca l-a premeditat. A vrut să îl facă să îl enerveze pe Rădoi. Asta suspectez în acest moment după ce a dat dovadă.

Acum două zile era în totalitate în programul echipei. Ieri, am avut ședință cu ei, cu tot grupul. A fost de față. După ce a văzut că a plecat Rădoi și că nu mai e nicio presiune, nu mai e nimeni care să nu conteze pe el din punct de vedere sportiv. Dar când a văzut că nu mai poate să premediteze o reziliere și să ia despăgubiri, după ora 12:00, după ce au discutat cu mine, după ce staff-ul i-a luat și le-a spus. Hanca, Vînă, faceți parte din programul echipă.

Reclamă

Ce treaba am eu? Jucați cu cine vreti. După toată treaba asta, la 12:43, el a cerut rezilierea. Și-a luat salariul, a fost în lot, a stat în cantonament, are camera lui, nu și-a bătut joc nimeni de el. Că a jucat sau nu. E decizia antrenorului.

Și după a avut tupeul să spună că vrea reziliere și despăgubiri. Dacă nu pleca Rădoi mai stătea puțin să vadă cum se înțelege cu Rădoi. Dacă Rădoi îl bagă sau nu. Dar știa clar că e în program și se contează pe el, a abuzat de acest demers. Hanca a dat dovadă, hai sa nu spunem de nesimțire, dar de o conduită neprofesionistă.„, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Mihai Rotaru, furios după ce Austria s-a opus intrării României în Schengen

Mihai Rotaru, furios după ce Austria a votat împotriva intrării României în Schengen. Patronul Universităţii Craiova a avut un discurs extrem de dur la adresa austricilor.

Reclamă 4 / 0/3

Eu m-am simţit umilit… şi la fel ca mine încă 20 de milioane de români. A fost o agresiune a unei naţiuni. Am fost umilit, revoltat, jignit. Am trecut printr-o serie de stări, pentru că Austria şi-a bătut joc de noi. Noi ne băteam cu turcii şi ei făceau catedrale. Şi-au bătut joc de noi de-a lungul istoriei. E o decizie politică, au limitat dreptul românilor de a circula liber în spaţiul Schengen.

Sunt sigur că toţi vom lua atitudine. Nu putem lăsa un popor căruia i-am dat băncile, asigurările, gazul nostru… nu permitem să îi lăsăm să îşi bată joc de noi. Trebuie să fim uniţi, dacă cineva ne agresează, trebuie să răspundem”, a spus Mihai Rotaru la sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 28 mart., 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
"Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?" Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: "Trenul e în mers"
AntenaPLAY • 21 mart., 16:05
„Mai poate ajunge Alex Mitriţă la EURO 2024?” Edi Iordănescu a răspuns fără să stea pe gânduri: „Trenul e în mers”
"Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?" Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Liga 1 • 20 mart., 13:27
„Poate Universitatea Craiova să câştige titlul?” Răspunsul dat imediat de Valentin Mihăilă
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu
WTA • 20 mart., 9:23
Gigi Corsicanu, propunere în direct pentru Dan Şucu! Şeful de la Rapid, răspuns fabulos: „Dau eu berea!”