Închide meniul

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mitriţă la Universitatea Craiova: „E o probabilitate mare!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 iunie 2024, 20:03

Reclamă
Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mitriţă la Universitatea Craiova: „E o probabilitate mare!

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mitriţă la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă / Antena Sport

Mihai Rotaru a făcut un anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mitriţă la Universitatea Craiova. Acţionatul Universităţii Craiova a spus că sunt şanse mare ca Mitriţă să joace pentru Universitatea Craiova în preliminariile Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Mihai Rotaru a spus şi în ce condiţii poate pleca Alexandru Mitriţă din Liga 1. Mitriţă a revenit din vacanţă şi trage tare ca să rupă plasele sezonul viitor.

Mihai Rotaru, anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Mitriţă la Universitatea Craiova

Da, Mitriță a venit la reunire. Până când se va hotărî, adică toată situația, el va fi jucătorul Universității Craiova. E o probabilitate foarte mare ca el să rămână în preliminariile Conference League. A fost în vacanță, s-a întors și acum trage tare.

Am spus-o, probabilitate de plecare există pentru oricare jucător. Nu doar de la Universitatea Craiova, ci și de la orice echipă din Liga 1. Mitriță pleacă în anumite condiții, pe o sumă de transfer. Nu vorbim de transferuri. La noi nu există titulari. Cine este cel mai bun o să joace. Mitriță a avut un sezon de excepție, cred că orice jucător care are un asemenea sezon vrea să fie titular”, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Mitriţă nu a fost convocat pentru EURO 2024

Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce Alexandru Mitriţă nu a fost convocat în lotul preliminar pentru EURO 2024. Ilie Dumitrescu a identificat greşeala pe care a făcut-o starul Universităţii Craiova. Ilie Dumitrescu a spus că la echipa naţională, indiferent de performanţele jucătorului la club, acesta trebuie să fie subordonat selecţionerului.

Reclamă
Reclamă 4

„În momentul în care s-a întors în Bănie, Mitriță a avut parte de cea mai frumoasă primire din țară. Nu te poți aștepta la o primire similară și la echipa națională a României. Nu mai poți fi «Rege», așa cum se întâmplă la echipa de club.

În momentul în care te alături angrenajului naționalei, trebuie să te subordonezi rigorilor tehnico-tactice ale selecționerului. Trebuie să ai un comportament decent, să fii normal, în cazul în care nu ești titular sau chiar convocat. Trebuie să știi să îți aștepti rândul”, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Reclamă

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:15

LIVE TEXTSlovacia – Ucraina 1-0. Schranz a deschis scorul după mai multe ocazii ratate! Jucătorii lui Rebrov, într-o situaţie teribilă

16:00

LIVE VIDEOCalificările de la Formula 3 sunt ACUM în AntenaPLAY. Stenshorne, cel mai rapid în antrenamentele din Marele Premiu al Spaniei

15:42

Câți bani a câștigat Leonard Doroftei în carieră. Marele campion a dat toate cărțile pe față

15:37

Răzvan Arnăut s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 93 de sportivi!

15:35

Alexandra Tudor şi Dani Oţil trăiesc live experienţa Formula 1 la Marele Premiu de la Barcelona

15:21

Scenariu incredibil lansat de avocatul FCSB: „Poate folosi numele Steaua în cupele europene! Chiar şi cu Virtus!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și