Închide meniul

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova: „Vom aduce trei jucători care să fie titulari!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 mai 2023, 20:55

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova: „Vom aduce trei jucători care să fie titulari!

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui interviu / Hepta

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova. Patronul din Bănie vrea să-şi întărească echipa pentru sezonul viitor, şi astfel a dezvăluit că vrea să-i aducă lui Eugen Neagoe cel puţin doi jucători care să poată deveni titulari de bază la formaţia de pe „Ion Oblemenco”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova se luptă pentru clasarea pe locul al treilea, care asigură prezenţa în preliminariile cupelor europene. Oltenii au nevoie de victorie în ultima etapă, cu Sepsi, şi de asemenea au nevoie ca CFR Cluj să se încurce cu Farul.

Mihai Rotaru anunţă noi transferuri la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a dezvăluit că îşi doreşte să transfere cel puţin trei jucători, în vară, după terminarea sezonului. Patronul Universităţii Craiova a declarat că nu vrea să schimb prea mult echipa, însă totodată vrea să aducă fotbalişti care pot aduce un plus.

În ciuda faptului că echipa sa a fost departe de lupta la titlu, Mihai Rotaru a anunţat că nu vrea să facă prea multe transferuri, şi de asemenea nu îşi doreşte nici să plece prea mulţi jucători din Bănie.

„Niciodată n-au fost multe plecări sau veniri, de obicei maximum 4-5. Vom menține acest lucru. Nu vrem să schimbăm complet echipa în fiecare an, dar vom aduce niște jucători dintre care 2-3 să fie titulari”, a declarat Mihai Rotaru, pentru digisport.ro.

Reclamă

Eugen Neagoe: „Am fi meritat să ne batem la campionat!”

Eugen Neagoe a spus că echipa sa merita să fie în lupta la titlu. Oltenii au nevoie de victorie în ultima etapă, pentru a mai spera la un loc de Conference League.

Universitatea Craiova a practicat un fotbal frumos în acest play-off, însă nu a reuşit să ţină pasul cu Farul şi FCSB.

„Din păcate nu suntem acolo unde ne-am dori cu toţii. Cred că meritam să fim mai sus în clasament după tot ce am arătat în acest play-off. Chiar am avut o discuţie cu jucătorii despre erorile pe care le-am făcut în aceste partide din play-off. Am primit golurile nepermis de uşor, cu toate că am prestat un fotbal frumos, spectaculos, şi ne-am creat ocazii de marca la fiecare partidă.

Reclamă 4 / 0/3

Dar până la urmă punctele sunt cele mai importante, chiar dacă jocul nu a fost unul rău. Cred că merităm să fim echipa care se bate în acest moment la campionat. Acum ne batem pentru un loc în Conference League. Ne dorim acest lucru, suporterii vor fi alături de noi, ne vor încuraja şi merită felicitări pentru modul în care ne-au susţinut.

Ne dorim să ajungem în Europa pentru că merităm după ceea ce s a întâmplat în această primăvară. Ar fi păcat ca o echipă susţinută de un asemenea public să nu ajungă în Europa„, a spus Eugen Neagoe înainte de Rapid – Universitatea Craiova.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și