Închide meniul

Mihai Rotaru cere o „revoluţie” în fotbalul românesc! Declaraţiile pe placul lui Gigi Becali: „Nu trebuie să ne oblige cineva”

Publicat: 24 mai 2024, 10:25

Reclamă
Mihai Rotaru cere o „revoluţie în fotbalul românesc! Declaraţiile pe placul lui Gigi Becali: „Nu trebuie să ne oblige cineva

Mihai Rotaru cere o "revoluţie" în fotbalul românesc! Declaraţiile pe placul lui Gigi Becali

Mihai Rotaru, într-o conferinţă de presă / AS.ro

Mihai Rotaru cere o „revoluţie” în fotbalul românesc! Patronul Universităţii Craiova solicită, printre altele, şi scoaterea regulii U21. Gigi Becali a luptat şi el contra acestei reguli.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru vrea ca şi barajul pentru cupele europene să fie scos. Universitatea Craiova, care a terminat pe 3 campionatul, se va lupta cu U Cluj pentru un loc în preliminariile Conference League.

Mihai Rotaru cere o „revoluţie” în fotbalul românesc! Declaraţiile pe placul lui Gigi Becali: „Nu trebuie să ne oblige cineva”

Acest meci nu trebuia să aibă loc, locul 3 cu locul 10 dăm baraj… Cred că se va scoate și barajul, cred că se va scoate și regula U21. Dacă dorim binele copiilor noștri și dorim ca ei să se dezvolte natural… Regula U21 nu face minuni, noi, anul trecut, jucam cu șase jucători U21 titulari.

Nu trebuie să ne oblige cineva. De ce să-i omorâm pe copiii noștri? Poate că Baiaram nu se accidenta dacă era menajat în anumite meciuri.

Poate era la EURO acum. Scopul nostru nu este să creștem copii, scopul nostru este să câștigăm trofee. Pe Baiaram a trebuit să-l forțăm pentru că e under”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Regula U21 l-a scos din minţi pe Gigi Becali! Derapaj imens la adresa lui Dan Şucu: „E cel mai mare sclav”

Regula U21 l-a scos din minţi pe Gigi Becali. Patronul „roş-albaştrilor” a încercat să o scoată, dar nu a avut câştig de cauză la votul din Adunarea Generală a LPF, aşa că i-a atacat dur pe cei care nu i-au aprobat modificarea.

Gigi Becali i-a numit „sclavi” pe cei care nu i-au votat propunerea, printre care şi patronul Rapidului, Dan Şucu.

Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, a tunat Gigi Becali.

Reclamă

Gigi Becali, derapaj şi la adresa preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu

Gigi Becali a lansat atacuri şi la adresa lui Răzvan Burleanu din cauza regulii U21. Patronul de la FCSB l-a numit „slujitor” şi „nebun” pe preşedintele FRF.

Am vorbit despre regulă, cred că se face. Facem o hârtie, noi nu îl rugăm pe Burleanu. El este slujitorul nostru, președintele slujește. Slujește Federația. Nu l-am ales eu. Nu intră în Comitetul Executiv nimic. Noi, cele 16 cluburi, semnăm să ia la cunoștință că nu jucăm cu U21. Bă, slujitorule, ești nebun?

Asta e nebunia nebuniilor. Unul care ne slujește pe noi, ne comandă să facem ce nu vrem? Niciun comitet nu poate decide, 16 cluburi semnăm că nu vrem să jucăm. Pleacă cu comitetul tău. Nu e o răbufnire, e adevărul. Ce treabă am eu cu Comitetul Executiv? Noi 16 nu jucăm cu U21.

Trebuie să respectăm noi regulile. Respectăm regulile pe care le votăm noi, noi 16. Ce ne interesează că nu ia în considerare? Noi nu trimitem hârtie să ia în considerare, noi trimitem să ia la cunoștință.

Ce să ne facă, ce să ne depuncteze? Dacă sunt bărbați, să se țină de cuvânt mâine. Poate o să fie și trădători. Îl întreb eu pe Burleanu «Bă băiete, de ce nu îți vezi de treaba ta? Să ne lași în pace. Ne obligi tu să facem ce nu vrem, pe noi, 16 oameni. Ai ceva la cap? Băi copile, vezi-ți de treaba ta». E copil față de mine”, a fost tirada lui Gigi Becali la adresa lui Răzvan Burleanu, potrivit digisport.ro.

În cele din urmă, propunerea lui Gigi Becali a picat la vot, iar patronul FCSB-ului a lansat un atac la cei care nu l-au susţinut în Adunarea Generală.

 

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
12:50

FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”

12:48

Novak Djokovic, anunţ radical înainte de Wimbledon 2024: „Dacă nu voi fi la maximul meu, voi da şansa altcuiva să joace”

12:38

Croaţii, acuzaţii fără precedent la EURO 2024, după ce Italia a egalat în al optulea minut de prelungiri: „Favoritul lui Collina”

12:32

VIDEOMesajul lui Dan Şucu, în ziua în care Rapid a împlinit 101 ani de la înfiinţare: „Cu ajutorul nostru, cel mai puternic club!”

12:02

Michael Brinegar a fost suspendat patru ani pentru dopa

11:57

Cum şi-a sărbătorit Lionel Messi ziua de naştere, în cantonamentul Argentinei. Cadou pentru fani: „Vă îmbrăţişez!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și