Închide meniul

Mihai Rotaru s-a convins de Ivaylo Petev, după doar un meci la Universitatea Craiova: „E un campion!”

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2023, 15:00

Reclamă
Mihai Rotaru s-a convins de Ivaylo Petev, după doar un meci la Universitatea Craiova: „E un campion!

Mihai Rotaru, concluzii după debutul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unei conferinţe de presă

Mihai Rotaru s-a declarat încântat, după debutul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova. Tehnicianul bulgar a debutat pe banca oltenilor în runda trecută, echipa din Bănie reuşind să o învingă la limită pe Dinamo, scor 1-0. Patronul oltenilor a avut doar cuvinte de laudă la adresa antrenorului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ivaylo Petev a semnat cu Universitatea Craiova în urmă cu o săptămână, după ce s-a despărţit de Ludogoreţ. Oltenii erau fără antrenor principal, după plecarea lui Laurenţiu Reghecampf.

Mihai Rotaru, încântat de debutul lui Ivaylo Petev la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a analizat debutul lui Petev şi a tras concluziile. Patronul de la Universitatea Craiova a declarat că este foarte importantă victoria obţinută de tehnician, la primul său meci. Rotaru a mai declarat că oltenii au reuşit să se impună, deşi nu au dominat-o categoric pe Dinamo, care a avut câteva ocazii notabile.

Patronul trupei din Bănie a mai declarat că obiectivul echipei este să se claseze pe podium, având încredere deplină în Ivaylo Petev.

Sunt trei puncte, asta era important. Acesta a fost scopul lui Mister. A zis că indiferent de situaţie trebuie să câştigăm trei puncte astăzi, după care ne aşezăm şi rezolvăm toate problemele pe care le-am identificat sau le vom identifica.

Reclamă

Nu avea ce să mai facă. A fost bine, a luat deciziile care s-au impus. Sunt în asentimentul său, trei puncte. Echipa a început foarte bine, chiar am şi înscris repede.

Este adevărat, nu am dominat categoric meciul, dar se întâmplă. Fotbalul românesc este unul foarte echilibrat. Primul nostru obiectiv este să urcăm pe locul trei. Eu nu sunt analist, nu pot să comentez greşelile.

Atitudinea a fost bună în toate meciurile. Chiar şi în celelalte meciuri am avut o atitudine bună, chiar dacă rezultatele nu au fost cele scontate. Nu cred că există un jucător care să nu îşi dorească să câştigăm.

Reclamă 4 / 0/3

Dar, de asta am făcut şi această schimbare pentru a putea câştiga mai mult. Mister este un campion. Gândiţi-vă că el cu Bosnia-Herţegovina a câştigat grupa din Liga Naţiunilor”, a declarat Mihai Rotaru, conform fanatik.ro.

Mihai Rotaru, anunţ categoric despre fiziunea dintre Universitatea şi FCU Craiova

Mihai Rotaru a făcut un anunţ categoric despre fiziunea dintre Universitatea şi FCU Craiova! Patronul celor de la Universitatea Craiova a declarat că nu se pune probleme ca cele două echipe să fuzioneze şi a anunţat obiectivele clubului său,

„Am spus-o. Am fost împotriva acestor manifestări. Vreau să vin la stadion cu mama, cu soția, cu nepoții. Ipocrizia a mers prea departe. Același mesaj a fost afișat de Peluza Sud la meciurile domnului Mititelu. Eu l-am văzut foarte târziu. Nu suntem noi în măsură să spunem că acel banner trebuie să dispară. Acel mesaj nu a fost prezentat la intrare. În rest, eu îmi cer scuze față de public, față de spectatori. S-a făcut o vâlvă, dar nu am văzut pe nimeni să iasă să spună că nu este în regulă.

Nu a existat vreodată o fuziune. Nu cred că ați văzut pe cineva de la noi să vorbească despre fuziune. Cu tot respectul pentru echipa dânsului, dar nu avem cum să fuzionăm. Nu cred că Universitatea Craiova din 1992 ar fi fuzionat. Eu nu am auzit nicio discuție în acest sezon. Noi facem fotbalul război. Vrem să facem Știința mare și să ajungem un club respectat. Craiova mare pentru mine este așa când nu depinde de X sau Y sau Z”, a declarat Mihai Rotaru, la digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și