Închide meniul

Mihai Rotaru, criticat dur de o legendă a Universităţii Craiova: „Noaptea minţii, nimeni nu mai înţelege nimic”

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2023, 12:03

Reclamă
Mihai Rotaru, criticat dur de o legendă a Universităţii Craiova: „Noaptea minţii, nimeni nu mai înţelege nimic

Mihai Rotaru, anunţ despre noul antrenor de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru / Hepta

Mihai Rotaru e criticat dur de o legendă a Universităţii Craiova, Aurel Ţicleanu. Fostul jucător al Ştiinţei nu înţelege modul în care conduce Mihai Rotaru clubul şi susţine că nimeni nu reuşeşte să priceapă ce face acesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aurel Ţicleanu nu este de acord cu îndepărtarea lui Sorin Cârţu şi a lui Eugen Neagoe.

Mihai Rotaru, criticat dur de o legendă a Universităţii Craiova

„După mine, îi lipsesc reperele de performanță. Mi-ați vorbit despre 1981, 1991 (n.r. anii în care Universitatea Craiova a reușit eventul). Acolo, era în conducere Sorin Cârțu, nu? Nu era și Nae Negrilă, nu era și Gabi Boldici? Eh, ia uite! După aceea, îți vine un antrenor, Eugen Neagoe, care face legătura (n.r. cu istoria clubului) și eu nu înțeleg de ce se renunță după două etape. Adică ai un om, un reper important pentru tinerele generații și renunți la el. (n.r. patru puncte în două etape). Adică nu aveai niciun motiv, părerea mea, dar de-aia nu am echipă acum că nu mă pricep (n.r. râde).

Îl ai pe Sorin Cârțu acolo pe care, noaptea minții, îl pui președinte de club, adică să aibă în responsabilitate buget, departamente, când el a fost campion și ca jucător, și ca antrenor. L-a avut pe Eugen Neagoe jucător. Păi, eu îl puneam director tehnic să fie aproape de conducerea tehnică, aproape de conducerea administrativă, aproape de patron și aproape de public. Deci aveai toate ingredientele și nu pui oamenii potriviți la locul potrivit. Și și așa! Dai antrenorul afară după două etape… Nu am înțeles nimic și nu înțelege nimeni nimic! Sigur că toată lumea, pe bună dreptate acuză jucătorii. Da, au partea lor de vine, domn’e, dar schimbările astea dese de antrenor îi bulversează. Cred că aici sunt problemele”, a declarat Aurel Țicleanu pentru prosport.ro.

Victor Piţurcă, mesaj tranşant pentru Universitatea Craiova: „Au rămas la fel!” Ce spune despre revenirea în Liga 1

Victor Piţurcă a transmis un mesaj tranşant pentru Universitatea Craiova. Fostul selecţioner a declarat că oltenii au rămas la acelaşi nivel, şi nu au progresat deloc faţă de momentul în care el a plecat de la echipă. De asemenea, „Piţi” a dezvăluit şi ce l-ar face să revină în antrenorat.

Reclamă

Victor Piţurcă este liber de contract, după ce ultima dată a pregătit-o chiar pe Universitatea Craiova, timp de aproape patru luni, până în iarna lui 2020.

Victor Piţurcă a declarat că Universitatea Craiova nu a progresat deloc faţă de anii precedenţi. Acesta a amintit de un episod în care oltenii se plângeau de antrenamentele mult prea dure, însă în perioada respectivă, echipa se lupta cu şanse reale la titlu.

De asemenea, „Piţi” a mai declarat că ar reveni în antrenorat, doar dacă va fi ofertat de către o echipă care se luptă pentru trofee şi pentru calificarea în grupele Champions League.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă interesează nicio echipă din România”

„Echipa lui Rotaru a rămas la același nivel care i-am zis eu că este. Se plângeau jucătorii că au trei antrenamente pe zi, dar în acel an s-au bătut pentru campionat. Și nu a lipsit mult să câștige.

Cum să mă sune pe mine cineva de la Craiova să-mi ceară ajutorul? Nici nu văd vreun motiv să mă sune cineva.

Nu mă interesează în momentul de față nicio echipă din România. Dacă am o echipă care să câștige campionatul și să te lupți pentru grupele Ligii Campionilor, atunci asta da. De asta am și mers la Craiova atunci, dar am văzut că nu se poate și m-am retras”, a declarat Victor Piţurcă, conform sport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și