Închide meniul

Mihai Rotaru, cuvinte uriaşe despre Gică Hagi: „E cel mai mare antrenor român la ora actuală!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 mai 2023, 11:10

Mihai Rotaru, cuvinte uriaşe despre Gică Hagi: „E cel mai mare antrenor român la ora actuală!

Câţi bani primeşte Farul după calificarea în play-off-ul Conference League

Gică Hagi, la o conferinţă de presă / AntenaSport

Mihai Rotaru a fost cuvinte uriaşe despre Gică Hagi, în momentul în care a vorbit despre managerul general de la Farul. Rotaru e convins că Hagi este, la ora actuală, cel mai bun antrenor român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi a avut parte de un an de vis şi a câştigat titlul de campion cu Farul. Hagi şi-a uimit şi rivalii, care nu se mai opresc din laude pentru „Rege”.

Mihai Rotaru, cuvinte uriaşe despre Gică Hagi

„Putem să ne uităm în curtea lui Gică Hagi, mi se pare cel mai mare antrenor român la ora actuală, o spun cu toată responsabilitatea. Ar trebui să se uite ceilalți antrenori români la ce face. Să câștigi două titluri cu o academie nu e miracol, e o muncă ce a avut la bază o filosofie respectată pas cu pas„, a spus Mihai Rotaru la digisport.ro.

Gică Hagi, despre noul obiectiv la Farul: „Mulţumit o să fiu dacă intrăm în Champions League!”

Gică Hagi a vorbit despre despre noul obiectiv pentru Farul, după ce a devenit campioană în acest sezon. Hagi a spus că îşi doreşte ca următorul pas e să ducă echipa în grupele UEFA Champions League.

Farul are o misiune infernală în drumul spre grupele Ligii Campionilor. Campioana României nu va fi cap de serie în niciun tur preliminar. Hagi e conştient că obiectivul său pare aproape imposibil de realizat în acest sezon, însă cu acest gând porneşte în noua campanie.

Reclamă

Multumit o să fiu dacă intrăm în Champions League. Vom vedea, sunt gânduri, idei, vise, dar trebuie să gândim aşa. Pentru asta o să ne trebuiască nişte bani. Tot ce îmi propun, îmi iese„, a spus Gică Hagi, cu optimism, la digisport.ro.

Gică Hagi, cerut la echipa naţională de Adrian Mititelu

Gică Hagi este cerut selecţioner la echipa naţională de către Adrian Mititelu. Patronul de la FC U Craiova 1948 l-a felicitat pe „Rege” pentru titlul obţinut cu Farul, şi a declarat, totodată, că acesta este potrivit pentru banca „tricolorilor”. Mititelu susţine că Hagi este singurul care poate schimba faţa fotbalului românesc.

„Lucrăm împreună și când nu lucrăm împreună. Eu am participat la acest proiect de când a luat ființă. Mai avem un meci și lui Gică nu îi place să piardă. Vedem ce jucători va aduce la Cluj, pentru că urmează meciurile naționalei, iar vacanța e scurtă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mihai Rotaru a fost cuvinte uriaşe despre Gică Hagi
  • Hagi a devenit campion cu Farul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și