Închide meniul

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!”

Viviana Moraru Publicat: 17 iulie 2024, 22:52

Reclamă
Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic! Ce echipă l-a mai ofertat: „Vrea să demonstreze că e cel mai bun!

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic

Mihai Rotaru şi Jovan Markovic/ Colaj AntenaSport, Profimedia

Mihai Rotaru a oferit detalii despre plecarea lui Jovan Markovic, de la Universitatea Craiova. Atacantul a fost împrumutat de către Hermannstadt, pentru un sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a mărturisit că ceea ce i-a lipsit lui Jovan Markovic a fost continuitate. Patronul Universităţii Craiova s-a declarat convins de faptul că atacantul a făcut alegerea bună, semnând cu formaţia lui Marius Măldărăşanu, mărturisind că şi o echipă de play-off l-a avut pe listă.

Mihai Rotaru, detalii despre plecarea lui Jovan Markovic

De asemenea, Rotaru a mai dezvăluit că Hermannstadt nu va avea opţiunea de a-l transfera definitiv pe Jovan Markovic. Acesta va reveni la Universitatea Craiova, în sezonul viitor, iar patronul oltenilor speră ca stagiunea petrecută la Sibiu îl va ajuta pe atacant.

Fiecare tânăr jucător de perspectivă reală când ajunge în top are facilităţi, e un proiect în sine, cu analize, conduită, comportament, limba engeleză, să-l dezvoltăm ca personalitate, nu doar ca jucător de fotbal.

Markovic şi-a dorit foarte mult. Am avut două oferte pe masă, una a venit cam târziu, nu pot spune de unde, dar a fost tot din campionatul românesc. Şi-a dorit să meargă mult la Sibiu ca să joace, că Markovic nu a avut vreodată continuitate.

Reclamă
Reclamă 4

A jucat la naţională, a fost golgheterul campionatului, dacă scoatem golurile din penalty, iar poziţia lui trebuia să fie alta. Nu a avut continuitate. Şi-a dorit să joace, a insistat, a zis că vrea să demonstreze că e cel mai bun din România ca atacant, la Sibiu a fost dorit şi să fie o carte câştigătoare, win-win. Da, un club de play-off l-a mai ofertat.

Cred că a făcut o alegere foarte bună la Sibiu, e împrumutat pe un an de zile. Nu există clauză de cumpărara, există avantaje pentru Sibiu, la un număr de minute jucate, dar noi vrem să depăşească stadiul actual şi să joace. Sibiul i-a oferit un salariu bun, iar totul depinde de evoluţia lui din acest an. E un aranjamant economic cu procente pentru Sibiu la o posibilă revânzare, dacă va juca un anumit număr de minute„, a declarat Mihai Rotaru, conform primasport.ro.

Jovan Markovic a plecat de la Universitatea Craiova

Jovan Markovic a plecat de la Universitatea Craiova! Anunţ bombă făcut de olteni, după o singură etapă din acest sezon.

Reclamă

Universitatea Craiova a anunţat despărţirea de Jovan Markovic, una din piesele grele ale echipei în sezoanele trecute. Markovic va evolua sub formă de împrumut la Hermannstadt.

OFICIAL. Jovan Markovic va evolua timp de un an la FC Hermannstadt, sub formă de împrumut. Mult succes, Jovan”, a anunţat Universitatea Craiova pe reţelele de socializare.

În sezonul 2020-2021, Universitatea Craiova l-a împrumutat pe Markovic la Academica Clinceni. Acolo, atacantul a evoluat în 27 de partide, marcând 5 goluri. Pentru Universitatea Craiova, Jovan Markovic a evoluat în 146 de meciuri, marcând 28 de goluri şi reuşind 14 pase decisive.

Se va califica FCSB în turul trei preliminar al Ligii Campionilor după dubla cu Maccabi Tel Aviv?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:38

FCBS a primit o veste uriaşă înaintea dublei cu Maccabi Tel Aviv! Decizia luată de formaţia din Israel

23:17

Irina Begu este în formă înainte de Jocurile Olimpice de la Paris! Românca s-a calificat în sferturile de la Palermo

23:16

Mihai Stoica, anunţ despre atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB! Ce şanse sunt să se realizeze mutarea de Champions League

22:38

Dan Petrescu, criticat de un fost jucător chiar înainte de Rapid – CFR Cluj: „Sunt lucruri pe care nu le pot accepta ca om”

22:31

„Fac scut în jurul lui!” Anunţul spaniolilor despre viitorul lui Andrei Raţiu! Ce se întâmplă cu fundaşul român

21:57

Mihai Stoica, scos din sărite înaintea dublei FCSB – Maccabi! De ce s-a enervat: „O tâmpenie mai mare nu am auzit”

1 Gigi Becali a anunţat care e jucătorul de grupa Ligii Campionilor care semnează azi cu FCSB 2 Discursul lui Federico Piovaccari, după ce a început să plângă în Ghencea: „A fost emoţionant! Este imposibil de uitat!” 3 Prima reacţie din partea FRF, după ce Edi Iordănescu a decis să plece de la naţionala României 4 Câţi bani a câştigat Gigi Becali de la UEFA, după ce FCSB a umilit-o pe Virtus în primul tur preliminar al Ligii Campionilor 5 PSG i-a găsit înlocuitor lui Kylian Mbappe. Negocieri intense cu un star de 100 de milioane de euro 6 Gigi Becali, accident rutier în Pipera, chiar în faţa bisericii pe care o construieşte din banii săi
Citește și