Închide meniul

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Adrian Mititelu: „Nici de glumă nu e bună”

Dan Roșu Publicat: 12 iulie 2022, 10:46

Reclamă
Mihai Rotaru i-a răspuns lui Adrian Mititelu: „Nici de glumă nu e bună

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Adrian Mititelu

Adrian Mititelu, alături de fiul său / Instagram Adrian Mititelu Jr

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Adrian Mititelu, după ce patronul lui FC U Craiova 1948 a susţinut că Universitatea Craiova „i-ar fi furat sponsorii şi suporterii”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Recent ieşit din închisoare, Mititelu a lansat un atac la adresa echipei lui Rotaru. Patronul Universităţii a făcut o analiză amplă înainte de a veni cu o replică pentru cei de la FC U.

Mihai Rotaru i-a răspuns lui Adrian Mititelu

„Nu comentez de obicei declarațiile celorlalți investitori, dar aici chiar am verificat. Noi nu avem sponsori, avem parteneri ai brandului Universitatea Craiova. Am făcut o verificare. Anul trecut, am avut 22 de parteneri. În sezonul acesta, avem 24. Dintre toți, un singur partener local a fost înainte și la domnul Mititelu. A venit alături de noi în 2018, după ce domnul Mititelu înființase o echipă în Liga 4.

Cu suporterii să nu comentăm, că nici de glumă nu e bună. (n.r. – râde) Așa o să vină și domnul Gigi Becali să zică că CSA Steaua i-a furat suporterii, sau CS Rapid din Liga 4 o să zică că Angelescu i-a furat suporterii. O să vină Dinamo din Liga 2 și o să spune că Badea i-a furat suporterii… sau invers”, a spus Rotaru, citat de digisport.ro.

Adrian Mititelu: „Ne-au furat suporterii, ne-au furat sponsorii”

Adrian Mititelu susţine că echipa sa va ajunge curând să lupte pentru trofee, chiar dacă porneşte cu un handicap în faţa rivalei din oraş.

Reclamă

”Știm unde suntem, știm de unde venim. Am pierdut foarte mulţi ani. Am pierdut 10 ani de când am fost decapitați. A trebuit să refacem totul de la zero. Eu în detenție, n-a fost ușor pentru noi.

Dar, uşor, uşor, punem aşa, cărămidă cu cărămidă. Poate la anul putem mai mult, poate peste doi ani şi mai mult. Trebuie să avem răbdare. Ce am fost noi acum 30 de ani nu mai contează. Nimeni nu te întreabă cine ai fost. În fotbal, dacă nu ai răbdare, pierzi.

Cei de la CSU, în lipsa noastră, ştiţi că atunci când nu-i pisica acasă, şoarecii joacă pe masă. Ne-au furat suporterii, ne-au furat sponsorii, mai mult de jumătate din sponsorii pe care îi avem sunt la ei. Avem foarte multe lucruri de recuperat”, a spus Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Ricardo Grigore va juca la FC U Craiova 1948

Ricardo Grigore va juca la FC U Craiova 1948. Chiar fostul fundaş de la Dinamo a confirmat că s-a înţeles cu echipa lui Adrian Mititelu.

„Da, urmează să semnez cu Craiova, ne-am înțeles”, a spus Ricardo Grigore pentru gsp.ro. Conform sursei citate, Ricardo Grigore va semna un contract valabil pe 2 ani.

În sezonul trecut, Ricardo Grigore a jucat 22 de partide pentru Dinamo. „Ricci” Grigore are o cotă de piaţă de 300.000 de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și