Închide meniul

Mihai Rotaru îşi poate lua gândul de la Alex Cicâldău! Turcii au anunţat cu cine semnează mijlocaşul: „Adevărata bombă!”

Publicat: 14 iunie 2024, 16:34

Reclamă
Mihai Rotaru îşi poate lua gândul de la Alex Cicâldău! Turcii au anunţat cu cine semnează mijlocaşul: „Adevărata bombă!

Mihai Rotaru îşi poate lua gândul de la Alex Cicâldău

Alexandru Cicâldău, în timpul unui meci pentru echipa naţională / Profimedia

Mihai Rotaru visa să dea lovitura pe piaţa transferurilor, dar îşi poate lua gândul de la Alex Cicâldău. Mijlocaşul de 26 de ani şi-a găsit echipă şi sunt şanse infime să se mai întoarcă la Universitatea Craiova. Anunţul a fost făcut în presa din Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alex Cicâldău a fost împrumutat sezonul trecut de Galatasaray la Konyaspor, iar internaţionalul român a marcat un gol şi a oferit 2 pase decisive în 32 de meciuri. Gruparea Cim Bom nu are de gând să îl păstreze pe Cicâldău, care ar urma să ajungă la o nou-promovată.

Mihai Rotaru îşi poate lua gândul de la Alex Cicâldău!

Cicâldău ar urma să ajungă, tot sub formă de împrumut, la Bodrum. Echipa care va juca în premieră în prima ligă este în negocieri avansate cu internaţionalul român care este în lotul lui Edi Iordănescu la EURO 2024.

Bodrum FK, promovată în Super League pentru prima dată în istoria sa, acționează rapid în transferuri. Echipa i-a inclus pe lista de transferuri pe Assombalonga, Cicâldău și Halil Dervişoğlu. Semnăturile contractelor pentru cei 3 jucători sunt aproape să aibă loc.

Bodrum FK a făcut primul transfer al sezonului următor. A reușit aducerea lui Yusuf Sertkaya de la Bursaspor. Adevărata bombă a alb-verzilor urmează să se producă în curând… S-a relatat că Alexandru Cicaldău, care a jucat împrumutat la Konyaspor sezonul trecut, este aproape să fie adus.

Reclamă
Reclamă 4

S-a spus că Bodrum FK a intervenit în privința lui Cicâldău, a cărui sumă de transfer trebuie plătită către Galatasaray, deoarece antrenorul lui Konyaspor nu a fost dornic ca jucătorul să rămână. Mijlocașul a jucat 31 de meciuri sezonul trecut și a marcat un gol.

Bodrum FK a avut și o întâlnire pentru transferul lui Halil Dervişoğlu”, au transmis turcii de la milliyet.com.tr, citaţi de gsp.ro.

Alex Cicâldău are în prezent o cotă de piaţă de 3 milioane de euro. În 2021, Mihai Rotaru îl vindea în Turcia pentru 6.5 milioane de euro. Patronul oltenilor recunoscuse că şi-ar dori să îl readucă în Bănie.

Reclamă

Orice este posibil. Pe Cicâldău ni l-am dorit întotdeauna, l-am ofertat şi vara trecută, dar nu am putut să îl luăm. Ştie că la Craiova e iubit. Un mijlocaş de valoarea lui cred că ar rezolva foarte multe probleme”, a declarat Mihai Rotaru pentru sursa citată mai sus.

Galatasaray era dispusă să îl lase pe mijlocaş la Craiova, dar a cerut ca oltenii să îi plătească integral salariul. Cicâldău câştigă în acest moment 900.000 de euro pe an, ceea ce ar reprezenta un efort financiar de 1.8 milioane pentru Mihai Rotaru.

Lotul României pentru EURO 2024

Alex Cicâldău a fost convocat de Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Poate fi titular împotriva Ucrainei, pe 17 iunie.

PORTARI

Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 21/0), Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 11/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0);

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 17/1), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 7/0), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 17/0), Bogdan RACOVIȚAN (Rakow | Polonia, 2/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 20/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 27/2), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 27/1), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 35/2);

MIJLOCAȘI

Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 17/0), Marius MARIN (Pisa | Italia, 18/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 37/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 55/3), Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 70/14), Adrian ȘUT (FCSB, 2/0), Darius OLARU (FCSB, 18/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 24/7), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 21/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 35/5), Florinel COMAN (FCSB, 15/1);

ATACANȚI

Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 11/2), George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 42/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 37/5), Daniel BÎRLIGEA (CFR Cluj, 2/0).

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

13:16

Portugalia – Cehia LIVE TEXT (22:00). Echipa lui Cristiano Ronaldo începe drumul spre trofeul EURO 2024

13:11

Gică Hagi, convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur: „România are potenţial să ajungă în finala EURO 2024!”

12:56

Denis Popescu şi Aissia Prisecariu, în finale la 50 m fluture şi 200 m spate, LIVE STREAM (19:00), în AntenaPLAY

12:50

Belgienii se tem de valoarea lui Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0! „A fost patron în apărare”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și