Închide meniul

Mihai Rotaru, noi detalii despre scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia: „Clubul nu a avut nimic de ascuns”

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2022, 16:53

Mihai Rotaru, noi detalii despre scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia: „Clubul nu a avut nimic de ascuns

Mihai Rotaru, noi detalii despre Devis Mangia

Devis Mangia, într-un meci pentru Universitatea Craiova/ Hepta

  • Mihai Rotaru, detalii despre scandalul în care este implicat Devis Mangia
  • Ce spune despre episodul care îl are în vizor şi pe Răzvan Popa

Mihai Rotaru a oferit noi detalii despre scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia. Patronul Universităţii Craiova a clarificat episodul în care a fost implicat şi Răzvan Popa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama lui Răzvan Popa, Alexandru Popa, a avut un discurs în care povesteşte detalii cutremurătoare, despre cum fiul său a fost victima lui Devis Mangia.

Mihai Rotaru, noi detalii despre scandalul de hărţuire sexuală în care este implicat Devis Mangia

Mihai Rotaru a declarat că în cadrul clubului a avut loc o anchetă, înainte ca Devis Mangia să fie demis. Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit că, iniţial jucătorul care i-a adus acuzaţii antrenorului a dorit să rămână în anonimat.

Reclamă

Ulterior, Rotaru a purtat discuţii cu Răzvan Popa, cât şi cu familia sa, care a avut ca cerinţă demiterea antrenorului italian.

„Clubul nu a avut nimic de ascuns. Jucătorul și-a dorit să rămână în anonimat. Noi am făcut o investigație care a constat în discuții cu jucătorii. Nu am avut elemente în plus care să ne ducă spre ideea că s-a întâmplat ceva. Antrenorul a negat această acuzație și am ajuns de comun acord să ne despărțim amiabil, pentru a nu leza imaginea sa și imaginea clubului.

Reclamă

Nu am avut elemente să suspectăm ceva. Răzvan Popa a plecat de la echipă. A reușit managerul să vorbească cu el, a fost de acord să se vadă cu mine. Mi-a zis că nu mai are chef de fotbal, fără să spună ceva de niciun episod. După ce a plecat Mangia, Popa a avut toate șansele, s-a contat pe el, a avut tot sprijinul clubului. A mai jucat încă câteva luni de zile. Familia lui a cerut un singur lucru: să dăm afară antrenorul, dar nu puteam să-l dăm afară fără o anchetă. Clubul a lăsat familia Popa să-și ia decizia, ei trebuie să-și decidă soarta”, a declarat Mihai Rotaru, la Digi Sport.

Universitatea Craiova, reacţie oficială după acuzaţiile de hărţuire sexuală primite de Devis Mangia

Chiar dacă acuzaţiile nu s-ar fi dovedit, oltenii au decis totuşi să-l demită pe tehnicianul de 48 de ani.

„Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la un posibil comportament reprobabil al antrenorului Devis Mangia, suntem în măsură să facem următoarele declaraţii publice:

Reclamă 4 / 0/3

La vremea respectivă, a existat o sesizare făcută de către familia unui jucător şi, aşa cum era firesc, clubul nostru a declanşat o anchetă internă, în baza căreia să putem lua o decizie corectă. În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situaţie diferită.

Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică. Menţionăm că, la vremea respectivă, membrii familiei ne-au expus o versiune mult mai puţin detaliată a celor ce s-au întâmplat, multe dintre amănuntele dezvăluite astăzi lipsind din narativul domniilor lor sau fiind contrare celor afirmate atunci.

În ciuda acestor aspecte, pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare. Apreciem că, tot din dorinţa de a-şi proteja copilul, aşa cum am făcut şi noi, membrii familiei au păstrat tăcerea asupra acestor presupuse acte reprobabile timp de trei ani.

Clubul nostru asigură opinia publică de faptul că nu tolerăm nicio astfel de conduită, care se abate de la regulile admise de societate, a unuia dintre angajaţii noştri”, anunţă Universitatea Craiova printr-un comunicat.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul
Liga 1 • 16 mart., 23:42
Mihai Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali: „FCSB nu are bancă, nu are vârf!”. Previziune pentru FCSB – Sepsi
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Mihai Rotaru s-a enervat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriță
Echipa naţională • 16 mart., 22:41
Mihai Rotaru s-a enervat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriță: „Cu el ar fi trebuit să înceapă lista”