Închide meniul

Mihai Rotaru recunoaşte că s-a temut în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova: „Tragem un semnal de alarmă”

Alex Masgras Publicat: 18 iulie 2023, 12:16

Reclamă
Mihai Rotaru recunoaşte că s-a temut în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova: „Tragem un semnal de alarmă

Universitatea Craiova - Hermannstadt, LIVE TEXT,

Jucătorii Universităţii Craiova în meciul cu Dinamo / Hepta

Mihai Rotaru recunoaşte că s-a temut în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova. Oltenii au câştigat partida de pe stadionul Arcul de Triumf cu 2-0, dar jocul din prima repriză nu a lăsat de dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Universităţii Craiova a recunoscut că a avut momente când s-a temut în timpul meciului cu Dinamo, chiar dacă, spune el, diferenţa de valoare dintre cele două echipe este clar în favoarea clubului său.

Mihai Rotaru recunoaşte că s-a temut în timpul meciului Dinamo – Universitatea Craiova: „Tragem un semnal de alarmă”

Universitatea Craiova a marcat ambele goluri în repriza secundă. Ivan şi Markovic au înscris pentru oaspeţi, în timp ce Dinamo a ratat o lovitură de la 11 metri prin Ahmed Bani, atunci când Craiova conducea cu 1-0.

„Tragem un semnal de alarmă, nu am făcut o primă repriză bună. E început de campionat, Dinamo e omogenă, a stat bine în teren. Noi nu ne-am făcut jocul nostru cu care am obișnuit pe finalul de sezon. Îmi era teamă, eram îngrijorat. Echipa încă se rodează.

Staff-ul trebuie să facă o analiză asupra meciului. E o victorie, era important să începem cu dreptul. Mie mi-a fost frică, nu de diferența de valoare, că e clar diferență mare în favoarea noastră, dar pentru că era început de campionat, din cauza atmosferei”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Alexandru Mitriță a dat recital în Dinamo – Universitatea Craiova 0-2

Alexandru Mitriță a dat recital în meciul Dinamo – Universitatea Craiova, scor 0-2, în prima etapă a Ligii 1. Revenit la gruparea din Bănie, atacantul de 28 de ani a făcut diferența pe stadionul Arcul de Triumf.

„Am început puțin temători în prima repriză. Am avut o discuție la pauză și s-a văzut o schimbare. Sunt foarte fericit că am contribuit la această victorie.

Meci greu, Dinamo e o echipă foarte bună. Ați văzut cum a jucat în prima repriză. Au avut o posesie foarte bună. Este start de sezon, venim după un cantonament foarte greu. Important e că ne-am îndreptat în a doua repriză.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru asta muncim zilnic, ne dorim acest trofeu, dar nu ne gândim departe. Vrem să acumulăm cât mai multe puncte. Cu toții putem mai mult, avem timp să ne integrăm. Încă nu avem acea posesie a mingii.

Fotbalul este frumos când ai suporterii alături de tine, joci cu altă motivație, de asta sunt bucuros că m-am întors. Promisiunea mea este că vom da totul pe teren. Vrem să luăm ficare meci în parte.

Pentru fiecare jucător echipa națională este un impuls, ne dorim să fim acolo cât mai mulți jucători de la Universitatea Craiova”, a declarat Alexandru Mitriță la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și