Închide meniul

Mihai Rotaru, replică fermă pentru Dan Nistor: „Vorbeşte neaflat în treabă! Mai are ieşiri de genul acesta”

Publicat: 16 august 2024, 10:18

Reclamă
Mihai Rotaru, replică fermă pentru Dan Nistor: „Vorbeşte neaflat în treabă! Mai are ieşiri de genul acesta

Mihai Rotaru, replică fermă pentru Dan Nistor

Hepta

Mihai Rotaru a avut o replică fermă pentru Dan Nistor. Actualul jucător al Universităţii Cluj a afirmat că Mihai Rotaru a fost influenţat în momentul în care a luat decizia să renunţe la el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru nu a rămas dator şi a spus că Dan Nistor vorbeşte mult, dar a precizat că are o relaţie de prietenie cu actualul jucător al Universităţii Cluj.

Mihai Rotaru, replică fermă pentru Dan Nistor

”(n.r. – Ați fost influențat să îl dați afară pe Nistor?) Nu, nu. De cine? De finul lui, Papp, Bălașa sau Ivan, de cine? Știți foarte bine că Dan Nistor mai vorbește neaflat în treabă, este prietenul meu. Păi gașca lor era Papp, Mateiu, Bălașa, Nistor, Bancu. Înseamnă că au o problemă dacă s-au sifonat între ei. Bancu este finul lui Nistor, l-a cununat și i-a botezat copilul. El mai are ieșiri de genul ăsta. A zis că am fost influențat, ideea e de cine aș fi putut să fiu influențat.

(n.r. – Era mai bine să fie păstrat Nistor?) Nu, pentru Universitatea Craiova nu. A fost o decizie tactică, în sezonul viitor urma să jucăm cu underul pe poziția lui Nistor. Avem o problemă la Craiova în momentul acesta, pentru că Danciu nu joacă deloc, Gașpar nu a debutat”, a spus Mihai Rotaru la fanatik.ro.

Declaraţia lui Dan Nistor care l-a iritat pe Mihai Rotaru

Dan Nistor a afirmat că Mihai Rotaru a fost influenţat în momentul în care a decis să nu îi mai prelungească contractul.

Reclamă
Reclamă 4

Am semnat prelungirea contractului și după două săptămâni s-a renunțat la mine. Eram vocal, dar ce am zis eu se adeverește.

Atunci ziceau că e cel mai slab sezon și am luat Cupa și Supercupa. De când am plecat eu, nu știu dacă a mai câștigat ceva.

Am spus ce nu îmi plăcea în vestiar. Iar anumiți jucători care vorbeau cu patronul s-au plâns mai departe că am gura mare.

Reclamă

A fost și o ambiție personală. S-au gândit ‘e bătrân, să-l dăm afară’. Nu nea Mihai Rotaru, persoanele din jurul dânsului, care își dau cu părerea. A fost influențat, a declarat Nistor, conform Prosport.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:19

VIDEOBoavista – Braga, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:30)! Moreirense – Arouca, de la 17:30. Guimaraes – Estoril, la 20:00

15:51

Panathinaikos – Asteras LIVE VIDEO (20:00) în AntenaPLAY! AEK – OFI se joacă de la 22:00, în Superliga Greciei

15:40

Ionel Dănciulescu e revoltat că Neil Lennon s-a luat de Marius Şumudică: „Lipsă totală de respect. Vine să ne dea lecţii?”

15:22

VIDEOUn fotbalist s-a prăbuşit pe teren după ce a fost lovit în plină figură de o minge şutată de un adversar! Care este starea lui

15:17

Ilkay Gundogan vrea să plece de la Barcelona! Tensiuni la echipa catalană încă din prima etapă. Ce reacţie a avut Hansi Flick

15:05

„Până atunci noi nu jucăm” Boicotul pe care l-a propus fostul director sportiv al lui Dinamo: „Trebuie să ne respectăm între noi”

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 3 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 4 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 5 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană 6 Decizia pe care a luat-o antrenorul Parmei în privinţa lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă, după ce primul a ratat un penalty!
Citește și