Închide meniul

Mihai Rotaru, ”săgeți” către Gigi Becali: ”Nu ați auzit vreodată de la noi că un jucător e Mbappe!”

Dragoș Vasile Publicat: 12 iulie 2022, 9:43

Mihai Rotaru, ”săgeți” către Gigi Becali: ”Nu ați auzit vreodată de la noi că un jucător e Mbappe!”

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru, patronul de la Universitatea Craiova / Hepta

  • Mihai Rotaru, ”săgeți” către Gigi Becali:
  • Mesajul transmis de patronul de la Universitatea Craiova

Mihai Rotaru a trimis ”săgeți” către Gigi Becali. Patronul de la Universitatea Craiova a explicat că oltenii nu își compară jucătorii cu vedete din fotbalul mondial, la fel cum procedează patronul FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultimii ani, Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Kylian Mbappe, pe Răzvan Oaidă cu Diego Maradona și pe Octavian Popescu cu Neymar și Lionel Messi.

Mihai Rotaru, ”săgeți” către Gigi Becali

Mihai Rotaru a amintit de aceste comparații, explicând că Universitatea Craiova nu supraevaluează jucătorii.

Reclamă

”Nu ați auzit vreodată de la noi că un jucător valorează 100 de milioane, că e Messi, că e Ronaldo, că e Mbappe”, a declarat Mihai Rotaru, potrivit digisport.ro.

EXCLUSIV. Ce a spus Octavian Popescu despre comparațiile lui Gigi Becali cu Neymar și Maradona 

Pe Octavian Popescu, Gigi Becali l-a comparat cu Maradona și Neymar. Jucătorul de 19 ani încearcă să rămână cu picioarele pe pământ.

Reclamă

„Mie îmi place Neymar, dar aceste asemănări sunt pur si simplu exagerate, pentru că nu ne putem compara cu acei jucători, dar dacă reușesc să ajung măcar pe jumătatea lor, ar fi foarte bine!”, a spus Octavian Popescu, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Când a ajuns la FCSB, Tavi Popescu lua trei mii de euro pe luna. Acum câștigă dublu.

(n.r. – Ce ai facut cu primul salariu luat la FCSB?) „Știu că l-am trimis acasă! Adică am trimis acasă jumate și am păstrat și eu jumate”.

Reclamă 4 / 0/3

Perla FCSB-ului a dat 10 goluri în campionatul trecut. La anul, Tavi Popescu vrea să-l întreacă pe Tănase și să fie el golgheterul Romaniei.

„Sper să am un sezon cu goluri marcate dublu față de anul trecut. Între calificarea în grupele Conferece League și titlul de campion aș alege titlul de campion”, a mai spus Octavian Popescu.

Mihai Stoica, convins că Florinel Coman va fi din nou „Mbappe de România”

Mihai Stoica este convins că Florinel Coman va fi din nou „Mbappe”. Atacantul de 24 de ani a impresionat în primele două amicale ale verii şi a confirmat că este în cea mai bună formă din ultimul timp. Internaţionalul român a reuşit două pase de gol în victoria cu FC Sfântu Gheorghe, scor 6-0, şi a marcat în poarta celor de la Zimbru Chişinău, în succesul cu 6-1.  

Florinel Coman a marcat primul său gol după un an de pauză, iar tot stadionul i-a scandat numele. MM ştie care este secretul revenirii celui pe care Gigi Becali îl compara cu Kylian Mbappe.

Rupe aparatele la sală pe care înainte nici nu le atingea. Cred în potenţialul lui, toată lumea ştie. Sper doar să fie sănătos.

Tot respectul pentru cine a plecat de la echipă în ultima vreme şi joacă pe bani mulţi, Coman e mult peste. Mă refer la toţi, Man, Moruţan şi ceilalţi.

Coman are ceva special. Trebuie să redevină ceea ce era! Înainte de accidentarea cu Backa Topola, el trăgea echipa după el„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.  

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”